En knasig dag

Hej!
Var iväg på fotboll idag (som alla dagar den här veckan) men vädret var inte direkt vanligt.  Det började med ett så-där-väder, sen blev det sol och efter det åt vi lunch och då kom så-där-vädret tillbaka. När lunchen var över började det duggregna och sen bara helt oväntat började det spöregna och vi gick in och satte på oss jackor men några var ju kvar och då smällde blixten ner bara någon kilometer bort och att vara på en fotbollsplan när blixten slår ner är inte direkt det bästa för då är man ju den högsta punkten. Men alla 200 barn klarade sig och vi satt i omklädnings rummen i en halv timme innan vår ledare sa att vi fick gå ut.
Sen var det väldigt bra väder restan av dagen tills vi skulle cykla hem för då började blixtar slå ner fast det var långt bort så lillebror och jag tog oss hem utan minsta lilla stekt kött på kroppen.

Kommentarer
Postat av: Louise - Fotoblogg

sv: Tack så mycket! :)

2012-08-09 @ 19:20:31
Din hemsida/blogg: http://lollorydhxd.blogg.se
Postat av: F O T O S B

Tack! :D

2012-08-09 @ 20:31:54
Din hemsida/blogg: http://fotosb.blogg.se
Postat av: Sanna

SV: Det är så fint! Tack så mycket :)
Allt bra med dig?

2012-08-09 @ 20:56:53
Din hemsida/blogg: http://ssannasstil.blogg.se
Postat av: nicole kestola

vad fint du ritat ! :D

sv. jaha, okej, jag gillar inte daim så mycket ! hehe :)

skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en foto tävling där man kan vinna en systemkamera, och det vill jag hemskt gärna eftersom jag inte har någon, och att fota är något av det bästa jag vet! Jag ligger på plats 2,3 och 4 i tävlingen och jag skulle verkligen bli hemskt glad om jag vann. det skulle betyda allt för mig! allt du behöver göra är att rösta, skriva i din mail och aktivera din/dina röster på din mail. Sedan kan du skriva en kommentar att du röstat så länkar jag dig! gå in här : http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/rosta-och-bli-lankad.html#comment du behöver absolut inte göra det men du skulle göra mig galet glad,och du får en bild + länk på min blogg. Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt! obs, glöm inte att gå in på din mail och aktivera din/dina röster! kram finis <3

Svar: Jag har röstat på alla bilderna nu :)
Hanna

2012-08-11 @ 09:43:02
Din hemsida/blogg: http://nikkkiis.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback