Kvartsfinal och sjukdommar

Hej! Jag ligger här på hotell sängen och bloggar. Snart ska vi äta middag med mormor och morfar men först ska jag berätta om vad handbollslaget kallar "Det tredje världskriget".
 
Martins lag har tidigare idag spelat kvartfinal i denna cup. Det blev utvisningar till höger & vänster och motståndarlaget slutade matchen med endast 3 spelare på planen. Upprörda skrik hördes från publiken och motståndar laget klagade på domaren. Killarna (Martins lag) blev så klart upprörda när krokben och raka armar i ryggen blev allt mer vanligt. Vinst som tur är för annars....usch vill inte ens tänka på hur killarnas humör skulle varit... 
 
Vet ni föresten Martins lag tränar med 00:orna som också var här men efter att två spelare i deras lag insjuknat i magsjuka har de lämnat WO i resterande matcher och åkt hem. Så nu kör vi och killarna på alla metoder för att inte bli magsjuka. Vi har tvättat oss med handsprit, hållt oss undan från områden där de insjuknade varit och även ätit vitpeppar. Vitpeppar är tydligen en gammal skröna som vi prövar. Något 98:a lag har även de några insjuknade.
 
Ni får ha en fortsatt bra helg! ♥
Arkiv bild (bloggar från pappas dator)

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback