Polishelikotern 
Ikväll blir det fest hemma hos en klaskompis. Alla tjejer i klassen kommer så det blir skoj! Ska börja fixa mig snart och så ni vet så blir det en sommrig tröja med ett par jeans till. Vad ska ni göra ikväll?

Tjej i Gimp


 

Slutade kl.12 i skolan

Jag slutade kl.12 idag men va tillbaka i skolan halv 2 eftersom det var utvecklingsamtal. Jag hade skött mig bra men min mentor kunde inte säga så mycket om mig för hon är ny. Vi pratade och kom fram till lite mål och så, sen fick man gå hem. Härligt men nu ska jag fixa mig inför träningen.
Haha gud vad man förändras!

En studdsig dag i SpanienHar ni någon anning om hur varmt det är att hoppa en solig julidag i Spanien?
Rätt varmt kan jag tala om men vad gör man när poolen renoveras och det kryllar av brännmaneter i havet...


Derby


Clara och Joline

Hej!
Bloggade inte igår på grund av ej till gång av datorer eller mobiler så ja ni får förlåta mig. Isstället spelade jag match (1-0 till oss), åt på macdonalds med Clara, kollade på matchen i 3 serien, var hos Joline med Clara, stack ut på kvällen med Joline, Clara, Linnea och Wilma och sen sov jag och Clara över hos Joline. Imorse så spelade jag match och vann ed 3-0.
Så det var min helg kort fattat....

Dagens outfit

Tröja - Stadium / Jeans - Lindex

Just det jag har en blogg som borde uppdateras!!

Hej!
Ja uppdateringen har varit sämre än vanligt eller vänta nu har ju dålig uppdatering blivit vanligt under sommaren. Itisdags så gick vi en mil och sen tältade vi och igår så gick vi en mil tillbaka igen så då fanns det ingen tid för bloggning. Men det blir bätre lovar jag! Så fortsätt kolla in..
Bilden är från i helgen föresten.

7:an

Imorgon blir det tillbaka till allvaret för mig då, skolan börjar och man får inte en lugn stund. Första dagarna blir det dock lite lugnare med camping. Har dock inget liggunderlag men ska få låna av Hugo så det blir bra. Har aldrig tältat förut så det ska bli roligt. Klass E och F tältar på tisdag och  sen resten av klasserna senare.
 
På torsdag blir det allvar med nya lärare och betyg.
Första året med betyg för min del så lite spännande. Många verkar skit nervösa inför det men man kan inte göra mer än sitt bästa så det är ju bara att jobba bra på lektionerna så borde det lösa sig. Jag har alltid haft den filosofin att man klarar skolan om man jobbar bra på lektionerna och gör sina läxor.
 
Jaha då börjar 7:an imorgon...

Jordgubbstårta


Kusin mys!

Så här på sommaren så ska man ju ägna mycket tid man kan åt nära och kära så idag blir det troligtvis lite kusinmys. Elin och Adam ska nämlligen vara hos farmor och farfar idag så jag tror vi sticker dit och hälsar på.
Ska bli härligt!

Vatten


Bästa bokserien

 
 
En av mina favorit serier när det gäller böcker är helt klart "Tillsammans".  Den handlar om tre ungdomar som bor i Stockholm. Alla har helt olika bakgrund men trots det lyckas bli riktigt bra vänner under en matlagningskurs. ( Nu kommer ett urklipp från min bokredovisning)
Serien är uppdelad i tre böcker och den första handlar om att få nya vänner, den andra om att återse gamla vänner och den tredje om att resa iväg med sina vänner. Så klart handlar dem om mycket mer men det är lite av det som händer. Ibland är det så sorgligt att man nästan vill gråta och ibland är den bara rolig :)
Man kan ganska lätt sätta sig in i vissa situationer medan det är svårare i andra fall.
 
Hur som helst så tycker jag att det är den perfekta boken!

Fotbollsmatch mot BKBK

Ribban!!!!!!!!!!!!!!
Clara skjuter
Sara är koncentrerad
Joline driver
Madde driver mot kort linjen
Frida blir fäld i straffområdet och dommarn bara: "Det borde vara rött kort och straff men idag jag snällt du får gult och det blir frispark isstället"!!
Vi blir sura men vad ska vi göra det är bara ta frisparken och se glad ut
 
Vi vann ändå med 6-0 men man blir ju lite sur när domaren är så snäl mot motståndarna!
 

Nu börjar jag om efter sommaren.

NU ska jag börja uppdatera lite mer regelbundet. Skolan börjar om en vecka och livet börjar bli lite mer som vanligt. Inte lika många resor och sånt längre. Utan nu är det mest på hemmaplan det sker saker och då har man lite mer tid med datorn iallafall. Så ska FÖRSÖKA uppdatera 2 gånger om dagen men kommer troligtvis bara hinna en gång. Ni får ha det bra så länge så hörs vi om tre timmar.För då är det ett tidsinställt inlägg som kommer upp eftersom jag inte vet om jag kommer hinna blogga mer.

Now I`m back

Hej!
Nu är jag hemma efter en 5 dagars slit med fotbollslägret och våra vanliga träningar men det var det värt. Seriepremieren är på lördag i 4d serien (lägsta) och 2b på onsdag (högsta). Jag ska vara med på båda matcherna och hoppas så klart på vinst, men vi får inte ha för stora förväntningar för vi har ju inte varit aktiva på hela sommaren förutom då senaste veckan. Det ska hur som helst bli grymt att komma igång med spelet. Fotboll tar upp största delen av mitt liv, FOTBOLL ÄR MITT LIV!

En knasig dag

Hej!
Var iväg på fotboll idag (som alla dagar den här veckan) men vädret var inte direkt vanligt.  Det började med ett så-där-väder, sen blev det sol och efter det åt vi lunch och då kom så-där-vädret tillbaka. När lunchen var över började det duggregna och sen bara helt oväntat började det spöregna och vi gick in och satte på oss jackor men några var ju kvar och då smällde blixten ner bara någon kilometer bort och att vara på en fotbollsplan när blixten slår ner är inte direkt det bästa för då är man ju den högsta punkten. Men alla 200 barn klarade sig och vi satt i omklädnings rummen i en halv timme innan vår ledare sa att vi fick gå ut.
Sen var det väldigt bra väder restan av dagen tills vi skulle cykla hem för då började blixtar slå ner fast det var långt bort så lillebror och jag tog oss hem utan minsta lilla stekt kött på kroppen.

Landslagets fotbollskola

Dessa två saker som sitter ovanför fötterna har använts flitigt idag
 
Hej!
Jo idag har jag nämligen varit på fotbollsläger. Det var sjukt jobbigt eftersom man inte har rört sig på hela sommarlovet. Men hur som helst var det skit kul att träffa alla igen. Joline sov här så i more så gick vi upp 7. Om jag ska orka upp någolunda i tid så borde ja stänga ner datorn och se på Bolt snart.
Puss
 

OS framför ögonen

Vilken jobbig dag för svenska LAG idag. Först fotbolls-damerna och nu handbollens damer som åker ut ur OStuneringen. Det är ju lite trist att det blir så här, att dem inte tar sig längre i OS. Men nu får vi alltså ta och lita på Alsammar, att hon tar en medalj. Inte för att det skulle stärka LAGENS insatser men Sverige-är-bäst känslan kommer nog höjas om det skulle hända. Men idag känns det mest surt att vi inte riktigt nåde hela vägen fram, så fotbolls Sverige nu är det dags att vinka hejdå till London och flyga hem...


Tjejbok och rethosta

Hej! Ligger i sängen med världens rethosta och en tjejig bok om fotboll, typ tjejproblem och andra tjejiga saker. Har läst den här boken säkert 100 gånger men den kan iallafall muntra upp mig lite. Serien heter Bollkänsla och är (enligt mig) grym. Men den är säkert roligare för oss som tränar fotboll. Nu ska jag åter gå till min bok och lämna er ifred så hörs vi imorrn. Puss Ungefär så här känner jag just nu:


Grattis lillebror och du är fortfarande inte stor

PUNKT! (intern skämt)
Okej då du har blivit 11 år så ja lite stor är du väl da...
Här är du iallafall liten

RSS 2.0