Imorgon krossar vi, tjejer!


Martin fick vara modell igår

Igår kom snön hit igen och jag följde med Martin ut. Han ville "leka" i snön och jag ville fota. Tre ganska bra bilder lyckades jag fånga. Vill ni se? Här kommer de:

En vecka kvar

Om en vecka fyller jag år! Hoppas snön (som kom idag) ligger kvar på marken tills dess. Det gör den väl troligen inte men man kan ju alltid hoppas. Födelsedagar när marken är täckt av snö är så himla mysigt. Det är så klart mysigt annars också men det känns mer vinter-mysigt då.

Bjuder på en gammal bild från ett år sedan:


Sjuk

Hej!
Idag har jag varit hemma pga att jag är sjuk. Förkyld, ond hals och små febrig är jag men imorgon tror jag att jag ska till skolan, iallafall på morgonen då vi har fysik prov men allt beror på hur jag mår. Idag har jag sovit, läst, sett film och pluggat.

Dagens två instagram bilder:


Bloggen 2 år

Oj oj oj vad tiden har gått snabbt. Min blogg har uppdaterats bra i omgångar och nu är den nere i en lite svaka men det ska bli bättre jag lovar. Kollade igenom kategorin designer, många är har jag inga bilder på men här är några som ni kan ha sett här på bloggen:
 
 

Imorgon ska vi fira


Önskelista nu och då

 
Förr tog man liksom hela BRkatalogen men nu är det lite mer krångligt. Har trots allt lyckats få ihop några punkter.  Nu är det bara att vänta tills födelsedagen den 5:e och julafton och se vad man får. Jag älskar alla presenter även om de inte står på listan. Det är tanken som räknas och det spelar någon roll hur mycket pengar man lagt på det. Jag blir gladare av en teckning som man lagt ner tid och kärlek på än en dyr present som du bara har köpt för att du måste.

Läxor och damlagsträning

Eftermiddagens och kvällens sysselsättning blir läxläsning och damlagsträning. Jag har hittills skrivit en personbeskrivning och budskap om boken Ulrike och kriget.  Handlingen skrevs igår och nu har jag kvar att skriva om "Innehåll och uppbyggnad" och ett "eget omdöme" där jag måste motivera mina tankar. Sen ska jag skriva sju menningar om mitt rum på spanska också. Läxorna kommer ta upp hela min tid innan damlagsträningen så ingen mer uppdatering innan (troligtvis inte efter helller). Nu ska jag återgå till bokredovisningen... Klara... färdiga.... GÅ!
 

Målarstudio

Hade studiedag igår så då blev det målarverkstad. Målade två tavlor som jag dock inte blev så nöjd med men Martin peppade mig.  Han gjorde målade också en tavla. Han ritade av ett... hmm kanske inte ska säga för han ska nog ge den till någon i julklapp. Fin var den i alla fall.
 
Ikväll blir det träning i mörket. Skönt att komma ut och röra på sig men lite trist känns det när man kollar ut och det är svart som natten. Ha en bra kväll

Studiedag

Hade studiedag så var hemma och tog det lugnt. Lillebror var sjuk så han var också hemma. Kl.8 imorse var jag ute och gick till min gamla skola för att hämta Martins mattebok. Efter det besöket där hade jag en liten målarstudio hemma men mer om det i morgon. Har även hunnit med att äta mormors pannkakor (MUMS TA MIG TILLBAKA), laga middag tillsammans med pappa, hjälpa mamma att hänga tvätt och sett 2 avsnitt av Portkod (och efter "Portkod" ska det stå ett nummer som jag för tillfället inte har i min lilla hjärna). Se den serien, den går på SVT play på tisdagar. Stort tips!


På bild: Gammal bild på en bok (nehe var det på en bok? Jag glömde bort att ni har ögon, förlåt)


Oj då bara en halvtimme kvar...

och nu kan de komma vilken minut som helst. För en halvtimme sedan var jag helt ofixad så därför den stressade rubriken. Kvällens klädsel blev en enkel klänning från Lindex och vita stumpbyxor från samma butik.

I taket lyser stjänorna

Maja och Melina följde med hem efter skolan och då såg vi på film. Maja hade tjatat om att vi ska se "I taket lyser stjärnorna" hur länge som helst så då såg vi den idag. Maja började gråta när mamman dog men det gjorde jag första gången jag såg filmen. Sen sjöng vi singstar och hade allmänt skoj. Vi diskuterade också lite inför nästa helg. Men mer  om det då...
 
Imorgon kommer en av mammas kompisar med familj hit så det blir kul. Det var jätte länge sedan vi träffade dem. Morris och Melker måste ha hunnit blivit jätte stora. 

Godmorgon

(Fotodatum 23/10-2012)

Good night


Gråstickad och jeans

Tröja - Stadium / Jeans - Lindex (tror jag)

Skrattfest

Vilken skratt det blev igår med Joline. Hon följde med hem efter träningen och vi skrattade typ åt allting. Såna kvällar borde jag ha oftare för jag blir så glad.  Hon följde med hem från träningen och sen åkte hon hem kvart över nio. Så det var härligt. Vi kollade på våra gamla videos och skrattade åt hur töntigt roliga de är. Egentligen är det ju bara vi som förstår poängen med våra videos eftersom vi typ klipper bort allt som behövs för att förstå dem. Vi skrattade åt att Joline inte förstod hur man kunde tycka matte är roligt. Hon hakade verkligen upp sig på att människor som är normala inte kan gilla matte (jag sa emot men hon ville inte lyssna på mig, men jag lovar de kan vara normala!!). Sen precis innan hon skulle gå så skulle hon sätta upp min bebis-strykbräda som hon hittade. Det blev en rolig syn. Allt roligt har ju tyvärr ett slut men man behåller ju minnet av det roliga så det är ju bra.
 
Ni har väl inte missat när hon och några andra kompisar tvingade mig ha ett rått ägg i munnen
 

"Det går inte, det är olagligt OKEJ!"

Vår humor är bäst, Joline!! Vi borde skaffa oss en talkshow eller vänta ingen skulle tycka det är kul att se oss gap-skratta åt massa helt normala saker som sker i varenda skola men som helt plötsligt är så HÄÄÄÄÄÄR roligt.

Berättar mer om kvällen i morgon för just nu förstår ni nada, noll, nothing! Hade kul iallafall...


Gårdagens eftermiddags jobb!

Tog en Dumle igår före middagen och satte sedan igång att rensa bilder och spara över de finaste på en annan disk. Hann inte klart, inte på långa vägar men ska fortsätta nu. Hittar en hel del fina bilder men även vissa som verkligen ser katastrofala ut men det är kul att se hur man utvecklas.  Det är otroligt många bilder som väcker roliga minnen och tankar. Nu ska jag fortsätta...

Grattis Clara!!<3

Grattis Clara!!♥
Hoppas du får en bra födelsedags kväll!


Halvstudiedag med två snälla tjejor

Hade halvstudiedag igår så jag, Evis och Emma gick till mig. Vi käka värsta lyxlunchen, grillkorv och makaroner. Vi är nog världens bästa kockar skulle jag tro. Vi fota en massor mest mig och Emma eftersom Evis inte så gärna var med på bild. Vi spelade bluff, gissa vem som vann... jo jag, jga måste ha förbättrat mig sen Mimmi och Evis var här på höstlovet. Emma gick hem vid halv två på grund av pluggning.Sen försökte Martin fota Evis när han kom hem men det blev nog mest suddigt eftersom hon sprang iväg hela tiden. Evis, jag och Martin spelade även lite buzz innan Evis gick tog bussen hem.
Och jag vet... jag kan inte vara seriös när kompisar fotar mig

Slumrar med SO-anteckningar

Sov gott!! Ligger i sängen och slumrar med min SO-anteckningar i högsta hugg. Ska berätta mer om dagen i morgon för nu måste jag sova...


Valet i USA

Jag antar att alla redan vet det men Obama vann valet i USA.  Hela min svenska lektion kommer troligtvis gå åt till att diskutera USA valet eftersom min svensklärare även är min SOlärare. Hon tyckte vi skulle sitta uppe hela natten och titta på valet men det tror jag inte någon av mina klasskompisar har gjort (inte heller jag). Såg dock både Obamas och Romneys tal här på morgonen.
 
 

En månad kvar


Kvartsfinal och sjukdommar

Hej! Jag ligger här på hotell sängen och bloggar. Snart ska vi äta middag med mormor och morfar men först ska jag berätta om vad handbollslaget kallar "Det tredje världskriget".
 
Martins lag har tidigare idag spelat kvartfinal i denna cup. Det blev utvisningar till höger & vänster och motståndarlaget slutade matchen med endast 3 spelare på planen. Upprörda skrik hördes från publiken och motståndar laget klagade på domaren. Killarna (Martins lag) blev så klart upprörda när krokben och raka armar i ryggen blev allt mer vanligt. Vinst som tur är för annars....usch vill inte ens tänka på hur killarnas humör skulle varit... 
 
Vet ni föresten Martins lag tränar med 00:orna som också var här men efter att två spelare i deras lag insjuknat i magsjuka har de lämnat WO i resterande matcher och åkt hem. Så nu kör vi och killarna på alla metoder för att inte bli magsjuka. Vi har tvättat oss med handsprit, hållt oss undan från områden där de insjuknade varit och även ätit vitpeppar. Vitpeppar är tydligen en gammal skröna som vi prövar. Något 98:a lag har även de några insjuknade.
 
Ni får ha en fortsatt bra helg! ♥
Arkiv bild (bloggar från pappas dator)

5 saker ni inte visste om mig

  • Jag tar aldrig det sista ur smörpaketet. (Usch nej!!)
  • Jag hatar att öppna vakumförpackningar för det luktar så äckligt.
  • Jag sparar alltid saker jag vill vissa tills det inte är intressant längre för jag tänker att det kommer ett bättre tillfälle. T.ex. denna bild↓

Åkt söder ut

Hej!
Jag sitter i bilen och åker söder ut. Jag har snart åkt i 3,5 h så nu börjar jag bli uttråkad. Lillebror ska på handbollscup och då passar jag även på att umgås lite med kusinen som bor här nere. Vi ska äta middag ikväll tror jag. Åh saknar henne vi har inte setts sen påsk. Dåligt dåligt...
Vi får se hur bloggens uppdatering blir för nu ska jag bara ta det lugnt men imorrn blir det ett tidsinställt inlägg.

Ni får ha en grym helg! Puss


RSS 2.0