Halloween

Idag är det halloween!!!!! Inga häxor, spöken, vampyrer eller liknande har knackat på än. Men vi bor på en skaft-tomt så läskigheterna brukar inte våga komma hit. Det är lite synd... Föresten så är jag inte utklädd idag, har ingen att spöka om kring med så då blir det inget. Martin är däremot hos Elias (där även jag varit de senaste åren men inte iår) där de ska ha en killkväll.
 
Efter gårdagens fotbollsläger (går ett fotbollsläger nu under höstlovet) kom Mimmi hit. Vi åt mellis och spelade kort, jag är sämst på bluff haha. Vi gjorde så att Mimmi kom åt sin blogg igen och sin mail. Jippie så nu kan hon blogga, kolla in hos henne vet ja → Klicka häääääär!! När vi fixat det kom Evis till mig och vi satt oss och spela robotbuzz. Evis och jag var bäst men sen ringde telefonen och då blandade vi ihop våra fjärkontroller så ingenting fungerade i 3 hela spel så Mimmi gick om oss och vann hela spelet. Vi åt middag fast Evis ville ingen ha för hon skulle äta hemma. Efter middagen sprang vi omkrig och försökte skrämma varandra (vi lyckades inte). Vi åt kladdkaka och glass med chokladsås, kolasås. Mimmi drack mjölk till och Evis läste på baksidan det handlade där det stod en träningsövning. Jag la mig ned på golvet och skulle göra den men det gick inte när man skrattade ihjäl sig.  Mimmi försökte hon också. När de gick hem kl.19.30 var jag så trött av allt skrattande och pratande och ännu mer skrattande att jag ville sova.Dagen var BÄST!
En bild Mimmi eller Evis tog på mig med systemkameran.

Hippien och Spåtanten

Haha åh, hade världens bästa kväll igår med världens bästa tjej.  Vi såg tre filmer och gjorde en egen film. Jag var en hippie med en fin sminkning och Linnea var en spåtant. Åhh vad vi skrattade...
Bjuder på dubbelhaka..

Myskväll med bästis!


Årets första snö


Skolklar kl.7

Hej!
Lägg märke till L:et i rubriken för annars blir det "skolkar kl.7" men det är "Skolklar kl 7".  Jag var klar redan kl.7 imorse så nu sitter jag och bloggar och ska kolla igenom matten inför provet. Det blev otroligt mycket plugg igår men ska läsa igenom anteckningar en gång till.
 
Igår var det kemiprov som stod på scemat och i morgon är det spanska prov så dagarna före lovet är inte direkt lugna men vi får se det posetiva, att höstlovet snart är här.

Alla utom 3

Hej förlåt för att jag inte bloggade igår och förlåt för att jag startar alla inlägg med att säga förlåt. Det måste bli tjatigt för er att höra förlåt hela tiden. Nu börjar jag om hejdå, bye bye, adios....
 
Hej på er sötisar!Sitter hemma och dör för jag har så mycket att plugga. Men jag tänkte inte vräcka negativ energi på er för det men av en annan anledning.
 
Jag har fått munsår!! Igen jag som trodde det var över har ju inte haft det på över ett år men allt går ju runt så antar att munsåren tyckte det var dags nu! Har haft munsår på alla utom 3 skol/dagis-foton som jag tagit i mitt snart 13åriga liv och de är inte få.
 
Nu efter middag och klagande ska jag återgå till pluggandet men först en glassbåt
Puss 
 

Modig på bio

Dagen har spendereats hos minikusinerna. Vi har spelat fotboll, kollat på Ronja, ätit falukorv, målat med vattenfärger och varit på bio. Det var första gången Adam gick på bio så det var lite speciellt. Vi såg Modig men den blev för läskig för  lilla Adam. Elin och jag såg hela filmen och den var väl sådär. Inte bästa filmen jag har sett men absolut inte dålig!
 
Nu är det en trött tjej som sitter i soffan och kollar på TV. Tror jag ska spela lite Sims medans jag väntar på middagen, det var så himla länge sedan.

Fanta exotic


Tekniken strulade igår

Ja jag bloggade jo som sagt inte igår p.g.a att min dator buggade sig och nu går det inte att använda musplattan på datorn. Men bloggsugen som jag var i morse letade jag fram en annan mus som nu är inkopplad. Mer uppdatering kommer i efter middag för nu är det dags att rusa till skolan.

Pluggeri verkstad

Usel webcam bild

Instagram

Sticker ut en stund nu på morgonen och när jag kommer hem igen blir det väl läxor så jag vet inte hur uppdateringen blir idag men ni kan ju alltid följa mig på instgram där heter jag Funnyhanna. Den uppdateras även när blogguppdateringen står still :D
 

Why I'm in school everyday?

När jag blir stor kommer jag vara smart men först ska jag lära mig hur det här fungerar.


Take me back


4 tjejer


Jag orkar inte

Jag stänger omvärlden ute, jag orkar fan inte men vi hörs ikväll eller imorgon vi får se!!


En million på banken men ingenting att leva för

En million på banken men ingenting att leva för

Dagens äventyr

Någon som kollar på Xfactor? Här sitter lillebror och jag tittar iallafall.
 
Idag var jag som vanligt iskolan och sen efter skolan så sprang Maja, Rebecka och jag till Alléplan. Jag skulle inte köpa något men det är ju ändå den vägen jag går när jag ska hem så då kunde jag ju springa med dem. Vi diskuterade även hur mitt hår skulle se ut efter dagens klippning. Maja trodde jag skulle klippa topparna men jag sa att jag skulle raka av mig håret. Då tyckte hon att jag nog skulle vara fin i det också. Aww min söta lilla gurka!
Så här blev resultatet fast man ser inte hela men typ som förut

Dagens middag

Dagens middag blev skinksås med pasta. Mums! Det blev (som vanligt) inga grönsaker och jag vet grönsaker är nyttigt men det är inte gott så jag äter det inte. Det blev inget foto på min tallrik efter som det såg godare ut på lillebrors.
Efter middagen blev det även en kanelbulle eftersom det är kanelbullensdag, jag åt en bulle innan middagen också för Jolines pappa var snäll och tog med sig kanelbullar och mjölk efter träningen.

Höst


Friidrott

  Jag vet det tog mer än en dag för att få upp dessa bilder men jag har haft en väl behövlig bloggpaus så nu är det dags att ta tag i den igen. Ska försöka få en design klar inom kort också så då kommer blogglusten säkerligen komma tillbaka :D

RSS 2.0