En tjuvkik

En liten tjuvkik från dagens fotografering mer kommer i morgon

Pluggar geografi denna fredags kväll

Hej!
Just nu pluggar jag geografi på Seterra och så äter jag lite godis. Kanske inte den helt optimala fredags kvällen men det har varit en härlig dag med massor av skoj i skolan och sen efter skolan hos Maja.  Hos Maja åt vi kalla hamburgare (utan bröd) och pommes. Det var gott men jag orkade inte hela för jag blev för mätt. När jag sa det kollade Maja och Melina på mig med konstiga blickar.
 
Imorgon blir det match mot Älvsjö och vi ska vinna så nu är det dags att tagga nu :D
 
 

En liten groda

 

Match mot Boo!


Hej!
På matchen mot Boo prövade vi ett helt nytt spelsätt för att stoppa det passnings skickliga laget.Det blev 1-1, vi var grymma. Vi gjorde första målet och alla blev skit glada och typ skrek men sen i slutet gjorde dem 1-1 men vi ska vara stolta för det här Boo laget kom 2:a i Gothia. De slog AIK i semi så ingen kan ju påstå att de inte är bra. Nu är det bara att fortsätta så här för då blir vi 2:a i serien och går upp till elit nästa år.

Förlåt för bloggningen föresten
Matchen mot BKBK i sommras

Match mot serieledarna

Sticker på match men bloggar när jag kommer hem. :D

En kall solig dag


Det blev en riktigt fin dag men kallt var det!
Hoppas ni haft en bra dag ♥

Där de små och söta leker


Idag har jag varit i lekparken med mina små kusiner. Vi gungade, åkte ruschkanor, och hade allmänt skoj! Det var helt klart värt sanden i skorna, för det var en hel sandlåda i mina skor. Adam sprang om kring som den busunge han är och skuttade hitt oh dit. Elin verkade även hon ha roligt. Dagen var verkligen lyckad och jag längtar till på lördag för då ska de sova över hos oss! :D

Vänner som hoppar


 


En vacker ensam ros


Nikon 3100 +Nikkor 18-55 mm

Pluggar


Fotboll

Hej!
Jag suger på att komma på rubriker och jag är inte särskilt bra på att blogga ofta. Det sista nämnda får jag även höra flera gånger i veckan av Mimmi och Lina. Så nu bloggar jag, NÖJDA? Haha men det är bra att ni säger till för en sak ska ni veta det är att jag älskar att blogga men jag hinner inte göra det så ofta som jag skulle vilja för jag måste hinna leva.
 
I helgen har jag spelat 3 fotbollsmatcher och igår efter andra matchen så grätt jag av utmattning. Alla lagkamrater som var i omklädningsrummet undrade vad som hade hänt och jag orkade bara svara hälften av dem att jag var trött. Mina tränare blev oroliga och jag kunde knappt säga att det bara var för att jag var så himlans trött efter att ha spelat två 60 minuters matcher på mittfältet. Idag blev det match i högsta serien också. Derby dessutom och vinst med 2-1. Skönt!
Nu ska jag lägga ner datorn och bara slappa i soffan och snart gå och lägga mig så jag orkar skolan imorgon. Känner av helgens matcher i kroppen så jag kommer nog sova gott inatt.
Sov gott!
 
 

Om: Tjejmiddagen


Det var en rolig kväll igår med massor av snack, bus och höga röster. Det var underbart att vara lite med alla tjejer i klassen. Det var bara Cicci som inte kom så vi var 10 tjejer. Vi såg en film om en usel barnvakt och åt godis och snacks. Till middag blev det tacos och till efterrätt är det chokladpudding och sprutgrädde. Sprutgrädden användes även till ansiktsdekoration haha.... Det var hur som helst väldigt roligt igår och idag är man lite trött.
 
Hoppas tröttheten går över för i eftermiddag är det match!
 

RSS 2.0