Valborg

Bilden får symbolisera vänskap. Hur alla olika sorter kan bli vänner♥

Idag är det valborgsmässoafton. Som vanligt ska kvällen spenderas i parken vid brasan med mina finfina vänner. Vi brukar alltid ha så kul utan att egentligen göra något särskilt. Bara värma oss vid brasan, låta oss skrämmas av grodor, vara med i lotterier, äta sockervadd, prata och kolla på fyverkerier innan det är dags att gå hem. Det är alltid lika mysigt och stämmningen är på topp.
 
Min idrottslärare bad oss ta det lugnt ikväll och inte dricka alkohol. Jag lovar att inte göra det ikväll. Det är inte direkt ett svårt beslut för mig men visst det kanske är det för  någon annan... Vad vet jag?
 
Jag hoppas alla har en bra valborg och myser med alla nära och kära.
 

Study


I heard the flowers whisper...

Våren är här! Härligt enligt mig....
Jag älskar att kunna gå ute i converse och känna solen lysa. Blommorna slår ut och det gör att det blir så fint. Alla blir lite pigga efter vinterns mörker och det känns mer inspererande att gå ut när man vill hitta på saker. Solen skiner till och med på kvällen! Det är ju helt galet hur glad man kan bli över en sån liten sak.
 
 

"Du kan ju ingenting..."

Trött som en zombie ligger jag isängen och skriver ett god-natt-inlägg. Mina ögon är knappt öppna så detta blir inte världens finaste inlägg.

Jag åkte till Martins match imorse för att då fanns det chans att få träffa Jonas, Linda, David och Adam. Det är mammas och pappas kompisar och barn. Vi hade inte setts på jätte länge och i början pratade vi bara men sen så blev jag lektjejen. Jag kastade runt Adam. David och jag spelade fotboll och han var jätteduktig. Nu har jag hört en 6 åring säga: "Hanna, du kan inte stå på händer och du kan inte göra volt. Du kan ju ingenting... Vad kan du EGENTLIGEN?" . Haha ja du Adam vad kan jag...


Sötsaker

Ikväll åt jag en halv tablettask och ändå så känns det som jag ätit ett ton godis. Jag känner mig äcklad. Kanske är det pga lukten av sockervadd, popcorn och läsk som bankat fast sig i huvudet på mig.

Kvällen har spenderats på ip tillsammans med en massa personer. Alla åt typ sötsaker så det stod dem upp över öronen medans jag blev illamående bara över synen. Jag förstår inte all glädje kring sockervadden... Den är FÖR söt och sliskig. En tjej tror jag hade hällt allt salt över sina popcorn så det var inte heller gott.

Bilden snodd från Dogges insta


I just need some sleep...


Ingen träning

Fortfarande inte helt återställd efter min lilla sjukdag i måndags men det är helt ok nu. Dock får jag inte träna och det suger! 
 
Lång skoldag och sen får man inte träna, kul? Nej inte direkt! Men jag gick iallafall till träningen för att få lite sällskap och inte riva ner huset här hemma. Mina vänner muntrade upp mig en hel del och sen har jag även sett på några avsnitt av The OC för att bli riktigt glad.
 
Sov gott

They don´t know about phones

Foton från påsklovsveckan
Idag har jag fixat en grej med mobilen vilket gör att jag inte får röra den på 12 timmar. Jag har ungefär 8 timmar kvar alltså. Hmm vad ska jag nu göra då... Jag kan ju inte kolla instagram, spela candycrush eller något sånt.  Tänk dessa änder då? Det lever hela sina liv utan telefonerna... Nej usch, så beroende är jag faktiskt inte! Så nu får jag titta på Bayern mot Barcelona isstället för att framställa mig själv som en telefonberoende åsna. Låter det bra? Ja för mig i alla fall fär nu känns det som om detta inlägg kommer sluta i katastrof om jag inte slutar skriva om detta NU! 
 
"Han vandrade hem mot egen mittlinje" Bästa citatet idag alltså! Vandrar han inte mot de andras mittlinje? Haha det finns ju endast en mittlinje vad jag vet alltså... (Det kanske finns i en parallellvärld eller något?!) Lars Lagerbäcks utallande fick mig att skratta till iallafall. Nu ska jag återgå till matchtittandet!
 
Kram

Halsont

Idag var jag hemma från skolan pga en elak liten halsbacill som sitter i min dumma hals. Jag har verkligen tagit det lugnt och endast pluggat matte, kemi och läst lite. 
 
Förutom skolsaker har jag legat i soffan och kollat på "The OC". Såg en massa avsnitt förut i typ 5an(?) men jag kommet ju inte ihåg allt så liksom varför inte se dem igen?!  Dessutom så är serien helt grym och jag älskar karaktärerna. 
 
BIEBERKAOS råder här i Stockholm och en massa av mina kompisar skulle gå idag. Hoppas att de har det bäst för vem vet… Det här kanske är en sån här "once-in-a-lifetime-grej".  Jag hade gärna varit där, inte för att jag är en beliber men det hade varit coolt att se Justin live.

Partaj

Igår hade Whilma tjejmiddag så på morgonen stack vi ut och handlade 2 vsparfymer till henne. Även en påse godis för att göra ett skämt med henne. 
 
Jag kände endast 2 person som var hos Whilma igår men de andra var jätte snälla så det gjorde inget. Alla gick på mitt och Jolines lilla paketlureri och tyckte att det var kul så det blev lyckat! Jag bröt ihop av skratt flera gånger under kvällen men runt 11 så drog jag och Joline hem till henne för att sova. Jag hade match idag så vi kunde inte vara borta för länge.
 
Sov gott nu sweethearts!

Soooova


Kommer du ihåg DS?

Efter träningen idag följde Joline med mig hem. Medan jag duschade så fick hon spela på mitt gamla Nintendo DS. När jag kom ut igen så spelade vi båda två och blev helt fast. Vilken dragningskraft alltså! Det var mer än ett år sen jag spelade sist så det var väldigt roligt, minnas gamla tider. 
 
När middagen var färdig tvingades vi äta och då kom även hennes mamma och syrra hit. Vi pratade en stund men sen så återgick jag och Joline till DS:et. Haha!! Det låter så larvigt men nu kommer jag verkligen ihåg hur det kändes när jag var liten och spelade det. Jag och mina kompisar kunde ju sitta i timmar...
 

Design snart klar

Bloggen hamnar lite efter just nu eftersom jag lägger all min vakna tid till skolan, fotbollen och vänner. När jag inte gör något sånt så har jag inga krafter alls så då tar jag det bara lugnt. Idag var en sån dag så jag tog mig tid att titta på min favorit serie. Jag kan berätta mer om den i ett annat inlägg.
 
En ny design pysslade jag ihop idag så snart kommer en ny, ljusare design upp. Jag gillar inte alls den här längre så när jag är nöjd med den nya så byts den gamla ut omgående. 
I helgen ska ni få välskrivna inlägg från en dator så ni får lite fina inlägg också. Låter det bra?
 
Föresten, grattis Skellefteå till smguldet! :)

Purple nails

Nu ska ni få se vad jag pysslade ihop imorse.
Jag kände att jag behövde någon färg på naglarna så jag penslade på ett lager med lila nagellack. Det är inte det vackraste jag gjort men jag är inte alls bra på att måla naglarna. Lila känns lite mörkt så här på våren så jag ska nog fixa om dem snart igen. 
 
Jag har en ovana att bita på naglarna ofta men med nagellack så gör jag inte det för nagellack smakar inte gott. Jag vill ha längre naglar så nu ska jag se till att sluta bita på mina naglar En gång för alla!

Kikande med Whilma

Ligger i sängen och ska snart sova för jag är helt slut. Men innan jag låter huvudet vila på kudden så kikar jag lite med Whilma och läser igenom kemiska beteckningar... Kan kvällen bli bättre? Ja om jag inte hade behövt läsa kemi och om jag kunnat teleportera hit några vänner t.ex. Whilma. Dock hade nog mina vänner tyckt jag är allmänt tråkig pga min trötthet. Jag ska inte klaga för jag kunde haft det mycket värre!


Simning och saker

Hola hola la blog!

Nu ska jag sova inför en stressig dag i morgon. Ingen lunch ser ut att hinnas med för det är simning då. Bussen går precis när vår lektion innan lunchen slutar så vi kommer få sluta ungefär 10 minuter tidigare för att hinna. När bussen är framme har vi max en kvart på oss tills vi ska vara färdiga inne i simhallen. När simningen är slut är det bara att ta sig till bussen för att åka tillbaka till skolan och skynda sig in på lektion. Hur har lärarna tänkt vi ska hinna? Och dessutom så ska vi ju prestera också, det kommer ju inte gå utan lunch i magen...

Men det får bli morgondagens problem för nu ska jag dejta kudden...


Grattis Whilma!

Din födelsedag får symboliseras av en gammal bild på en tårta. Grattis Whilma hoppas din födelsedag var awesome trots den helknäppa matchen och mitt långa sms;D

Strawberries

Mormor och morfar kom hit och åt middag idag. Det var super mysigt! Först så såg vi på första smfinalen i ishockey. Mormor hejade på Skellefteå och Martin hejade på Luleå. Båda dessa lag är mina favoriter men just nu känns det om jag hejar på Luleå. 
 
Innan middagen så bjöds det på jordgubbar. Mamma sa att det var för att vitaminboossta Martin och mig så att vi hämtar oss från våra förkyllnigar snart, men jordgubbarna var ändå söta att de inte var goda så jag åt bara en.
 
Till middag blev det kyckling och ris. Mumsigt! Så nu ligger jag mätt och belåten i min säng och ska sova. Sov gott allihopa!
 
 

Matcher och samtal

 Idag hade jag träning och efter träningen så hade jag individuellt spelarsamtal. Det kändes lite knäppt att sitta i ett omklädningsrum med sina tränare (även kallade mamma och Evis pappa). Till en början började jag fnissa för det kändes lite som ett polisförhör som man ser filmer fast med lite mer vänliga/glada frågor.
 
Imorgon är det genrep inför säsongspremieren så det är bara att tagga nu. Taggtråd och spik blir frukost imorgon tror jag...

Plugghäst här…

Jag har pluggat näst intill HELA dagen. Efter skolan pluggade jag nämligen ungefär 4,5 h. Nu sitter hur som helst glosorna in bankade i huvudet och min stora inlämning i historia är också klar. Skönt att ha det avklarat!

Martin kallar mig plugghäst och det kanske jag är också... Men det är för att jag vill ha bra betyg och det är faktiskt inte så att jag bara sitter och pluggar. Jag har faktiskt andra fritidsintressen som jag lägger en massa tid på och dessutom så umgås jag med mycket med mina kompisar.


En klurig...

Jag har så mycket jag vill hinna men tiden finns liksom inte. Bloggen kommer långt ner på listan med saker jag vill göra så därför är den ganska tråkig just nu. Till helgen ska jag försöka bättra mig och ni ska få datorskivna inlägg efter som de är mycket snyggare än dessa mobilskrivna. Vad sägs om det?

I helgen ska det även hinnas med match, pluggning och att hitta på något busigt sätt att säga grattis till Whilma. Hmm... det sista är lite klurigt...


~

Why do i tire of counting sheep when i'm far too tired to fall asleep...


Good night people


Babbel om vädret & matchen

Vilket humör är vädret på? Ibland verkar det super positivt och solsken och värme men sen slår det om på bara en sekund och det blir snöstorm. Kan det inte ta och bestämma sig?! Själv hejar jag på sol och värme...

Jag hade match idag och vi vann med 3-2. Grattis tjejer! På träningarna denna vecka har jag haft hostattacker så fort jag tagit ut mig men jag lyckades på något sätt tvinga bort dem idag men så fort vi kom in i omklädningsrummet började jag hosta.

Imorgon blir det skola och tillbaka till rutiner...


Uppe med tuppen

Imorse vaknade jag kl.5.45 bara för att åka och heja på Martins lag. Jag, Lina, Mimmi, Stina och Linus hade, snälla som vi är, stått ut med en halvtimmes långresa som resulterade i att vi stod på en fotbollsplan för att heja på vår brorsor.

I mellan matcherna fotade jag och tjejerna en massa bilder som vi la ut på instagram. Linus och jag passade med bollen som jag hade med mig och så kickade vi lite.

Första matchen och andra matchen vann Martin och hans lag stort men den tredje förlorade de med 2-1.

Kl.11.30 åkte jag hem och sedan umgicks jag med Maja. Vi spelade
Wii, såg på film, åt kaka, gick till centrum för att handla tuggummin, gick på promenad och såg på solsidan.


Barnvakt

Idag åkte jag hem till mina kusiner och deras kompis, Liam för att få umgås med dem lite och även vara lite barnpassare. De mötte mig vid busshållplatsen och sedan cyklade de hem men jag hade ingen cykel så jag sprang. Liam var imponerad över min telefon så när vi kom hem så spelade han och Elin (min kusin) lite på den.

Jag tog med dem till en butik där de köpte godis och jag hade fått i uppdrag av Anna (min faster) att handla lite andra saker så jag fixade det. På vägen hem tröttnade Adam (min kusin) på att cykla så då fick jag bära hans cykel och hjälm. Dessutom bar jag en väska och påse fullproppad med godis. Haha ja jag viker ner mig lätt!;)

Kul var det hur som helst men nu är jag helt slut så:
Sov gott!


Bränd kladdkaka


Min kamera: Nikon d3100

Jag fotar med min Nikon d3100. Jag köpte den i början av juli på Siba. Den funkar utmärkt och jag tycker det var enkelt att lära mig hur den fungerar. Jag har endast ett objektiv och det är standardobjektivet som satt på den när den jag köpte de. Jag funderar på att köpa ett till som är bra att fota med om man står långt ifrån som t.ex. på en fotbollsplan.  Hur som helst så är det ett stort tips!
 
Tre (ovisade) bilder tagna med Nikon d3100:

Och så bröt jag det...

Inget brutet ben men dock ett brutet löfte. Jag hade ju LOVAT (ja med capslock på t.o.m) att bloggningen skulle bli bra idag men så blev det ju inte *suck*! Jag hoppas ni inte är allt för sura och kan förlåta mig.

Hur som helst så tänkte jag berätta om min dag:
Jag vaknade strax efter sex och vid halv åtta satt jag vid frukostbordet. Jag såg senaste avsnittet av en serie som heter Brottet eftersom att jag missat det i söndags för att jag hade då valt jag att ta vara på min och Michaelas tid tillsammans. Efter det en timme långa avsnittet så satte jag på "High school musical". Blev som vanligt fast i filmen och alla gamla minnen från tiden då High-school-musical-filmerna var allas favoriter.

Strax efter 11 smsade Evis och vi tog oss tillsammans med Vickan ut på en shoppingtur. Evis och jag stack hem till mig efter men Vickan ville inte följa med. Vi körde lite ballongspel och sen så spelade vi ett tvspel. Evis var tvungen att "riskera livet för mig" vid upprepade tillfällen vilket jag tackar henne för med hela mitt hjärta.

Vid 17 tiden ringde Vickan så vi gick hem till henne för lite skräckfilmstittande. Vi såg Paranormal 1 och jag skrattade ihjäl mig eftersom att jag inte tyckte att den var läskig alls. Vi hade precis börjat på tvåan när pappa sa att jag var tvungen att gå hem.

Dagen var grym!


Aprilskämt

Hej!
Idag är det 1 april och som alla vet betyder det skämt i mängder. Lyckades själv endast med ett skoj och det snodde jag från offret själv... jag ÄR ond...
Michaela gick på det men då fick jag dåligt samvete. Vi ses jätte sällan så då är det inte snällt att skämta om att man inte ska träffas på midsommar.

Imorgon LOVAR jag bra bloggning så håll er uppdaterade här...


RSS 2.0