Girlnight agian


Beeestie kommer

Imorgon kommer min bästisen hit. Saknar henne jätte mycket men nu när vi ska ses så ska vi ses till att fira vårat 10års jubileum. 10 år är väldigt mycket för två 13 åringar. Hon kommer i morgon kväll och stannar till lördag tror jag. Härligt!
 

Bilder får sammanfatta dagen...


Sov gott


Glad men trött

Hej bloggsen!

Jag bloggade inte så mycket igår utan la endast ut en bild men det var pga att lilla Joline gjorde så att mina planer ändrades. Hur som helst så var hon här hela kvällen och sov över.

Vi åt bara en massa onyttigheter igår och så började även denna dag då vi kl.8 fick för oss att man kanske skulle kunna äta kladdkaka innan frukost. Det funkade och blev faktiskt riktigt gott.

Halv 12 hade vi träning och sen åkte hon hem. Själv gjorde jag mig i ordning för träning med damlaget. Det var sjukt kul på den träningen men nu känner jag mig lite mör i benen.

Totalt har jag tränat lite mer än 3h idag så nu ska det bli skönt att vila huvudet på kudden och sooova.

2 bilder från morgonen:
•Mitt rum efter att Joline & jag röjt runt i mitt rum...
• Kladdkaka innan frukost, YOLO


Girlnight


Firade in sportlovet med Maja

Idag fick jag sportlov så för att fira in det följde Maja med mig hem. Vi åt en god mellis, snackade om Majas framtid(LOL) och spelade in videos när vi gjorde våran egna ramsa. Vi misslyckades totalt med attt komma ihåg ramsan men det var kul endå. Vi sjöng även singstar men Maja förlorade och skyllde på att hon hade varit sjuk, haha.

En dag till sportlov


Onsdag

Dagen började som varje onsdag med sovmorgon i skolan till kl.9 men som vanligt vaknade jag kl.6 så jag hade god tid på mig innan skolan. Jag gick till skolan och hade lektioner men sen isstället för sista lektioner så gick jag och en massa andra  till ishallen och hejade på våran skolas ishockeylag som spelade dmfinal men dem förlorade tyvärr med 2-1.

Pappa kom och hämtade mig för att vi skulle kolla på skidutrustning till pappa så vi hittade lite grejer som vi köpte. Jag fick ett par stavar också eftersom jag har allt annat i skidutrustningen.
 
Kram
 

•L•O•V•E•


Sportlov om en vecka

Det är endast en vecka kvar till sportlovet nu! Jag längtar men först så ska 4 skoldagar orkas med. Jag har inga direkta planer inför sportlovet så det får bli som det blir, det är ju också skönt. I skolan så har vi en jätte konstig vecka just nu med vikarier, hålltimmar, halvstudiedag och så ska vi heja på vårt skollag i hockey som ska spela final i skoldm.
 
Idag när jag kom hem låg ett paket och väntade på mig i brevlådan. Jag skullle tro att det är mina böcker som har kommit, äntligen!
 
 
 
 
Föresten just nu har min kompis Joline en tävling på sin blogg som jag är med i. GÅ in där och anmäl er ni också! :D

Instagramkväll


Mello con mi familia

Yeay nu har jag skrivit saker på alla språk jag har i skolan. Mina lärare är nog stolta nu, hehe.
 
Jag sitter just nu med familjen och kollar på Mellodifestivalen. Jag ska föresten på genrepet till finalen med mina kusiner någon gång i mars. Efter det tror jag att det skulle bli övernattnig.
 
Imorgon ska jag gå på domarkurs med Joline, Clara, Linn, Linnea, Hanna och en massa killar. Det kan vara någon jag har glömt men det hoppas jag att jag inte har gjort. Ska vara på kursen från kl.9 - 16. Jag kommer inte klara mig om det är något äckligt till lunch.
 
Kram på er

Kreativfredag

Det här projektet har jag ägnat hela kvällen åt. Jag hade ändå inget annat för mig så jag tänkte: "Varför inte?". Vissa saker har tagits bort från fotot eftersom jag tyckte att det förstöde hela min bild. Bilden är gjord helt själv ut av mig så om någon vill låna den måste man säga till :)

Trevlig helg!

Bästa vännens födelsedag

Grattis min bästigaste vän!
Älskar dig och önskar att du var här nu så att jag kunde gratta dig men det här får duga. 10 år tillsammans nu också!!


Lina tycker att den här är fin

Imorse vaknade jag kl.6, åt frukost och gjorde mig i ordning. Sen pluggade jag från kl.7.30-8.30. Jag gick till skolan och pluggade från klockan 9 - 15.30 och sen gick jag hem och pluggade till kl.21 med endast en matpaus. Ja jag pluggade mycket idag....

Föresten lägger ut denna bild för att Lina gillar den:


Fettisdagen

Försökte trycka i mig en semla idag men det slutade med att mer än hälften av grädden och halva botten blev kvar för jag trodde att jag skulle spy. För mycket grädde ger mig ofta den känslan. Toppen av semlan är godast! Jag har ENDAST grädde på mina semlor då mandelmassa aldrig har fallit mig i smaken. Det andra alternativet är att ha vaniljkräm på semlorna men det har jag inte heller för jag HATAR att  smaka nya saker. Kan i allafall säga att jag har ätit semla trots att det inte blev så mycket :)
 
Har ni ätit några semlor idag?

Soova


Favorit efterrätten

Min favorit efterrätt är sias vaniljglass med varma hallon. Har ni någon gång smakat denna blandning? Den är helt underbar enligt mig.  Hos mormor och morfar får jag den ganska ofta när vi äter middag hos dem och då är det ren lycka!  Jag älskar den verkligen så alla borde testa det här!
 
Det är väldigt enkelt att göra också så det görs på fem minuter. Man värmer hallonen i en kastrull på spisen och sedan häller man dem över vaniljglassen. Vips så är den mumsiga efterrätten klar att ätas!
 
 

Lugn lördag

Jag tog en lugn ledig lördag idag. Det behövdes verkligen då jag har haft en riktigt stressig vecka och nästa vecka blir inte lugnare. Jag har en massa prov, redovisningar och läxor.
 
Imorse vaknade jag vid sju och höll på lite med mobilen, sen blev det frukost och efter det lite filmredigering. Jag började med lite läxor occh sen åt jag lite yoghurt till lunch. Drog ut på en jogging tur. Den blev ungefär en 5 km lång och det tog en halv timme.
 
Väl hemma fortsatte jag med läxorna och sedan blev det middag hos mormor och morfar. Jag såg även på mello. Jag hejade på Anton och Erik och Tone. Dessa bidrag kom till andra chansen men jag tyckte att dem var bäst!
 
Sov gott allihopa!

Filminspelning


Positivlista:

•Jag har världens finaste släkt
•Mina vänner som alltid får mig på gott humör
•Det är fredag imorgon
•Jag har SOprov imorgon och känner mig ganska förberedd
•Jag är taggad inför att köra löpning med Michaela i sommar


Tränings abstinens

När jag har varit sjuk har jag missat två fotbollstäningar och genast har jag fått abstinens. Så fort jag får chansen så tar jag en boll och kickar lite. Jag har även gjort några situps idag då jag har känt mig bättre. Jag antar att det blir så här om man har tränat fotboll i sen man var 4år.
Det här är en bild från i somras och jag saknar verkligen att kunna spela fotboll utomhus. Det är så himla skönt, framför allt på sommaren. Då man kan träna i endast en tshirt och shorts. Det är så härligt! 

Fortfarande sjuk

Som rubriken säger är jag fortfarande sjuk. Jag är extremt förkyld och ljuskänslig. Klarar inte ens av att kolla på skärmen just nu för jag blir helt tårögd av ljuset.


Grattis finaste Michaela!♥

 
Grattis Michaela! ♥
Vi träffas alldeles för lite men när vi väl träffas så har vi himla roligt. Våra fina minnen tillsammans med dem andra tjejerna och ensama. När vi fiskade i somras och blev rädda att fiskmåsarna skulle attackera oss för att vi hade fisk. Våra misslyckade pannkakor (haha). Jag kommer ihåg när du, jag, Sofia och Lovisa dansade på bryggdansen och sjöng med.  Åh jag glömmer aldrig våra spelkvällar och kvällsdopp tillsammans med Linda och Sofia.  "Klöver-spader" retas jag fortfarande för av Martin och du kommer säkert också göra det när vi ses igen men jag gillar dig endå.

Ha en grym födelsedagskväll! ♥
 
Extremt gammal bild men jag har inte laddat in resten av mina iphone bilder

Sjuk


Trött o besviken

En trött och besviken tjej bloggar just nu. Är kanske inte det bästa blogghumöret eftersom det troligtvis bara blir en massa negativa meningar ner skrivna då.

Kan säga så här iallafall. Vi spelade 5 matcher och gjorde 18 mål. Släppte endast in ett under ordinarie matchtid och ett i suden. Detta gjorde att det tog slut i kvartsfinalen mot vinnarna i cupen.


Farmor pussar blå nalle

 
Haha har skrattat så att jag har ont i magmuskler åt mitt och Majas flams. Hon var hos mig idag efter skolan och vi lekte med gosedjur. Titta på bilden. Sen såg vi även på några videoklipp som hette "Hur du blir en fjortis" och "Tio saker du inte ska göra på en dejt". Vi blev inspirerade av fjortis videon och fundera på att bli fjortisar. ´Det skulle vara ganska kul att se hur alla skulle reagera om vi på måndag kom till skolan och helt plötsligt blivit värsta fjortisarna. Haha...
 
Imorgon har jag fotbollscup så jag vet inte hur mycket tid som blir över till bloggning.

RSS 2.0