Han vet hur man piggar upp mig


Dagen

Idag hade vi gäster på middag och vi åt jättegod mat. Oxfilé, mums! Till efterrätt åt vi något som inte föll mig helt i smaken men det fungerade rätt okej ändå. Martin och jag hade köpt godis också så oss gick det iallafall ingen nöd på.

Jag städade hela dagen innan gästerna kom och plockade jordgubbar i mängder. Jag vaknade kl.7 så nu är jag helt slut. Får helt enkelt sova nu så jag är utvilad imorgon.


Vattenkrig

Evis och jag badade idag. De var varmt i vattnet och vädret var helt okej. Det var riktigt roligt.

Vi åkte sedan hem till mig och åt lunch. Vi hade vattenkrig och jag får väl erkänna mig besegrad. Mina kläder satt klistrade på mig och de fick vridas ur! Inte en ända torr fläck gick att hitta på mig men Evis hade lyckats lite bättre och en pytteliten bit av hennes shorts var torra. Jag är inte så bra på det här med vattenkrig.


Straffar

Shit vilka straffar alltså!

Jag satt och tittade på Spanien-Italien. Eftersom det blev oavgjort slutade det hela i straffar. Straffarna var suveräna! Precis rätt höjd, hårda och helt otagbara för målvakterna. Det var super kul att se. Men som alltid kommer det ett misstag. Denna gång var det en italienare som stod för misstaget men det kunde varit vem som helst.


Hotellvistelse

Jag, Joline, Clara, Whilma, Linnea och Lotta var igår på Bodaborg. Det var hur kul som helst!

Sen sov vi på hotell och var helt galna där. Vi köpte godis och snacks för att hålla oss vakna. Joline och jag somnade 23.00-00.00 men de andra var vakna till 04.00. Hur är det ens möjligt?

Idag är alla jättetrötta och slitna. Träningsvärken ska vi inte ens tala om men nu drar vi oss mot någonting som ska vara lite paintball liknande.Uppdaterar er mer sen!


Kram


Reading


I will miss you

♥Söderstadion - platsen i mitt hjärta♥
 

Mot landstället

Jag trodde vi skulle åka till vårat landställe imorgon förmiddag men planerna ändrades så nu sitter jag i bilen. Så mina tidsinställda som jag tänkt fixa blir inte av men jag tror jag kan hitta något ställe med lite internet några minuter imorgon.

Sitter just nu sjunger med i "Call me maybe". Åh vilka minnen jag har till den låten. Hoppas att jag får lite nya såna minnen med andra låtar imorgon vid bryggdansen.


Vinnare av Ekencup 2013

 

FALUN 2013

 
 Det var en intensiv helg! På fredagens morgon mötes hela laget upp vid det lilla centrumet här i området. Vi satt oss i bilarna och körde i tre timmar till Falun. I min bil körde vi tävlingar, tex "Gul bil". Linn vann det! 
 
När vi var där körde vi en massa matcher i både 98:a klassen och 99:e klassen. När vi inte spelade åt vi eller sov vi. Ungefär så men lite annat hann vi så klart med. Vi klättrade upp i en backhopparbacke och såg utsikten. Sen såg vi en skylt där det stod "Tillträde förbjuden" men då hade vi redan varit där.  Vi hann ta milljontals egopics på varandras mobiler. Bli flörtade med av småkillar (01:or haha), de var jättejobbiga. Äta godis hann vi också med. En video till Claras blogg blev filmad och vi hann leta ihjäl oss efter Linns mobil. Vi duschade några gånger och lyckades falla ihop av skratt ibland.
  
Videon är från Claras blogg  så hon ska ha all cred för den

Missad sömn ska tas igen

Utsikten från sängen just nu. Ögonen håller sig knappt öppna trots att jag sovit en stund på eftermiddagen idag. Men men nu måste jag sova så:
Sov gott


Det hänger tvätt i taket


Min helg

Kommer tillbringas tillsammas med världens bästa lag! Vi åkte idag klockan och kommer hem någon gång på söndag. Vi bor super glammoröst, i en skolsal där vi sover på luftmadrasser. HAHA!  Men därav blir uppdateringen inte den bästa men ska försöka slänga in ett inlägg varje dag ändå.  Annars kan ni följa mig på instagram, @funnyhanna
 
xoxo

Sommarlov

Glatt babbel och sommarmusik fyllde klassrummet på förmiddagen. Trots dåligt väder var allas humör på topp och vi hade det jättemysigt.

Vi pratade, sjöng och dansade. Lärarna gav oss glass och delade ut priser. Jag vann "Årets svenska elev", tror jag att det hette. Priset var en sagasamling. Lärarna lämnade även ut våra betyg och hälsade oss glad sommar. 

Tänk att jag börjar 8:an efter sommaren.... Helt sjukt!


Som förr fast nu

En timme i skolan med städning idag satt inte helt fel. Det gjorde att jag fick chans att träffa mina vänner.
 
Jag, Emma och Evis gick hem till mig efter skolan och umgicks. Det var väldigt länge sedan vi gjorde det och det var jätteroligt att vara med dem utanför skolan igen. Vi pratade, vägde allt möjligt med en väskvåg, lagade lunch och skrattade. Pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Lite halvnormal foton togs också. Haha, dem kommer ni aldrig att få se!  
 
Vi gick ut och hoppade studsmatta och solen stekte så vi cyklade till en liten mysig sjö där vi badade. Super skönt var det enligt mig! Jag badade väldigt långe eftersom det tog tid för de andra att komma i. Jag slängde mig bara i som vanligt men jag har börjat inse att jag är ganska ensam om det. Alla andra ska ta det lugnt i och doppa sig först...
 
Jag insåg hur mycket jag saknat att umgås med dessa fina tjejer.
 
En badbild från dagen
 
 

Strömavbrott

Idag var det dags för lagfotografering. Halva gänget spelade sedan match och halva hade träning. 
Jag hade träning men jag hann ändå kolla på matchen. Det var inte i ELIT utan det var den lägre serien. I halv tid låg mitt lag under med 0-2 och jag berättade det i högtalarna eftersom jag var speaker. I andra halvlek tog mitt lag över och det blev tillsist 2-2.
 
När jag kom hem var det strömavbrott och jag har insett att vi i stort sett inte klarar oss utan det. Man känner sig helt bortkopplad och ingenting fungerar. Kyl- och frysen klarar inte av att kyla matprodukter så de förstörs. Man kan inte duscha varmt! Paniken som uppstod när jag kom att jag var tvungen att duscha kallt var inte rolig. 
 
Men som tur var så kom elen tillbaka efter ett tag men den kan ju ha varit borta i flera timmar. Jag var ju inte hemma så jag har ingen koll men den hade varit borta i minst en timme. När den kom tillbaka så hoppade en överlycklig tjej in i dusch. Överlycklig över att få duscha varmt!

Trötter

En lila blomma som jag hittade i skogen
OBS: BILDEN HAR INGENTING MED INLÄGGET ATT GÖRA
Igår var jag och familjen bortbjudna till Pia och Anders. Så vi var där hela kvällen och hade det jätte trevligt. Jag och Martin umgicks med deras söner, Melker och Morris. Morris är 8 år och Melker är 6 år så vi gjorde saker på deras nivå. Vi lekte i en lekpark och hoppade studdsmatta, dessutom spelade vi världens längsta omgång av "Den försvunna diamanten". När de ville titta på "Röjar Ralf" så gick jag isstället och pratade med de vuxna. 
 
De vuxna satt och bedömde klänningar från prinsessan Madeleines bröllop. Vi tittade på SVT-play så vi kunde spola förbi de långtråkiga bitarna. Det var ganska kul men jag var väldigt trött så kvart över 11 åkte vi hem. Jag somnade kl.00 sen. 
 
Kl.6.30 vaknade jag imorse och jag har sedan dess varit super trött. Jag har dock hunnit fixa en heldel saker idag. Jag har köpt 3 par bikinis, köpt cykel, cyklat, klippt mig, köpt klänningar och kjolar.Sen har jag vilat. Huvudvärk har präglat dagen och jag har även frysit mycket men det beror nog på att jag sovit för lite. Ni får se det jag köpt någon annan gång. 
 
Nu på kvällen efter lite grillad mat känner jag mig piggare och fryser inte lika mycket. Huvudvärken har också gått över så det är skönt! 

En god rulltårta

Idag sprang jag över till mormor en stund och upptäckte att hon bakade. Jag fick då slicka skålar och äta det bröd som inte skulle användas till rulltårtan.  Det var super gott! Smakade lite som muffins faktiskt fast det kan bero på att det är nästan samma ingredienser. 
Så klart fick jag smaka den när den var klar!


Årets första dopp

Idag var det jätte fint väder så jag och Martin bestämde oss för att tillbringa dagen utomhus tillsammans med några kompisar vi känt ända sen dagis. Kan det bli bättre?! 
 
Vi cyklade till en sjö där jag tog årets första dopp. Även Martin och Elias badade. Linnea däremot var rädd att vattnet skulle vara kallt men det var det inte.  Det var super skönt och jag gjorde en massa hopp och dyk från bryggan. Vi hade med oss lite godis också så det smaskade vi oss.

Student 2013

Min absoluta favorit bild från igår, som inte var porträtt. Jag tyckte det var roligt att de hade olika årtal på mössorna (1994-födelseåret, 2013-studentåret). De stod egentligen och poserade för en annan fotograf men deras bakhuvuden var så fina att jag knäppte ett kort! Jag gillar att man ser en massa uppklädda människor och lite ballonger i bakgrunden för jag tycker det gör bilden mer levande. Vad säger ni? Gillar ni bilden?

Nu är det min tur

Totte, Anneli, Marie och Malin har för flera år sedan tagit studenten. Idag var det Johans och Sofias tur att springa ut. Jag fick tyvärr inte var med på Sofias studentuppvaktning men på Johans var jag.

En hemsk tanke slog mig då... Nu är det jag på tur. Jag borde ta studenten om 5 år om jag räknat rätt. 5 år! Det är ju ingenting. Om 7 år tar Martin studenten. Elin tar om 10 år och Adam om 15. Gash, tiden kommer gå så snabbt!


Ni har väl inte missat den?


Sneakpeak

Så... nu tror jag att den är klar! Eftersom jag är sjuk idag och inte får träna har jag fixat ihop en design. Den kommer nog upp imorgon för jag hoppas att någon av mina kompisar kan kolla så att allt ser ut som det ska och att jag inte har missat någontin men håll utkik i morgon för då kommer den som sagt troligtvis upp imorgon. Någon som är nyfiken?
 

Idag så gick jag iskolan men när jag kom hem hade jag feber så ingen träning idag. Jag har ändå varit ute lite för att jag och Martin fixade studentpresent till Sofia. Hoppas frisk luft och lite vila har gjort sitt och att jag är morgon är tillräckligt frisk för skola. Det skulle vara bra eftersom jag har betygsprat i matte och spanska. Läxförhör i spanska, läxa i NO och prov i matte.

Hur skönt är inte vädret?


Grattis sötnos

Idag fyller en av mina bästa vänner år. Hon kom till jorden för exakt 14 år sedan så nu är hon en äkta fjortis. Hennes namn är Joline! 
 
Clara, jag och Whilma hade dagen till ära planerat ett litet bus som ni kan se på filmen här under. Vi hade verkligen planerat noggrant och ju mer vi diskuterade desto mer säkra blev vi att vi skulle gå mot en tidig död men Joline var snäll idag så i lever. Om vi inte givit henne en liten minipresent efter hade vi varit stendöda nu. Hon fick nöja sig med lite små presenter idag så får hon större presenter av oss vid ett annat tillfälle. Glöm nu inte att kolla på videon här nedan.

RSS 2.0