New shirt


Löparkläder

    1. Löparskor:   Nike / Stadium
    2. Träningströja: SOC / Stadium
    3. Löpartights: SOC / Stadium
    4. Tränings jacka: SOC / Stadium
    5. Träningsväst: SOC / Stadium
    6. Långärmad-träningströja: SOC / Stadium

 

 


Långfredagen

Idag är det långfredag och jag fick otroligt ont i halsen i natt. Det halsonda är kvar men övergår allt mer till en vanlig förkyling. Jag åkte till ett centrum i dag och handlade träningskläder och skor. Köpte en massa löparkläder som det kommer upp bilder på här på bloggen så snart som möjligt. Köpte även ett par fotbollskor, vårskor och ett par löparskor.

 

Imorse påskpyntade jag här hemma. Så nu är tuppar, hönor och loppisfyndade kycklingar uppställda. Min kykling fyndade jag på loppis när jag var liten och den har varit med varenda påsk seda dess. Jag tycker verkligen om de lilla porlinskycklingen. Även några hemgjorda figurer finns utställda här men de jag gjorde när jag var typ tre struntade jag i att ställa upp. Istället ställde jag ut andra saker som andra personer i familjen gjort som var mycket finare.

Årets första påskägg fick jag av mormor och morfar som inte ens är hemma. De hade, snälla som de är, lämnat påskägg till mig och Martin som vi fick dem idag. Godiset ser jätte gott ut men jag har fakiskt inte smakat en enda än. Jag fick en snygg tröja också från dem. Skit snygg så det känns som den kommer att användas flititigt i sommar.


Påsklov

Påsklovet har precis börjat och jag är super glad. Påsk betyder ju familjemys, ägg, lov och sist men inte minst (minst är ju vanliga ägg såklart) godis.  Helgen ska jag ta vara på tillsammans med släkten och njutas till fullo. Det är skönt med lite lugn ett tag nu.
Under lovet ska jag även försöka hinna med bloggen. Vi får se hur det går och jag vill bara understrycka att jag inte lovar någonting?
 
Vad ska ni göra på lovet?
 

Uppdateringen är sämst

*suck* Uppdateringen suger och jag har verkligen inte tid att sätta mig ner och skriva välskrivna inlägg. Jag saknar verkligen att ha en rolig blogg. En som uppdateras ofta och med nytagna bilder. Jag vill ha en ny fin design som är ljusare än den jag har nu. *suck*

Men imorgon så är det sista skoldagen inför påsklovet och under ett lov hinner man mycket. T.ex. att lägga mer tid på bloggen. Låter det bra?! Dock lovar jag ingenting. Släkt, vänner och livet kanske kommer ivägen.


Kan ni gissa vad jag gjorde förra veckan?


Ni ska få en fet förklaring

men den kommer imorgon....

Efter som att det är vårfrudagen, Maria bebådelsedag och våffeldagen idag så får ni en bild på en våffla. Bara för att!


Skulle jag passa som rödhårig?

OBS. Redigerad bild


Pippitröjan


Allt i ett


I'm alive

Jag lever! Jag vet att jag inte uppdaterade igår men jag somnade jätte tidigt så jag hann inte blogga. Känner mig helt slut idag också så snart så faller nog in i min skönhets sömn. Skönt och bra! Att somna tidigt är helt okej om man är så trött som jag är nu. Jag vaknar ju ändå samma tid så det spelar ingen större roll.


Coolt ord

Kan ord vara coola?
Isåfall kan jag ett jätte coolt ord! Jag råkade nämligen skriva fel en gång och insåg då att telefonen gav förslag på ett av de coolaste orden jag sett.

Kan ni lista ut ordet om ni får lite ledtrådar tror ni? Ordet handlar om internet, närmare bestämt om bloggar. Sen kommer jag inte på några fler ledtrådar men ordet är damm damm damm damm....
BLOGGOSFÄREN

Vad tycks? Coolt ord?


Cookie & candy


Skön vinst 4-1

Idag så spelade jag och mitt lag match mot Vendelsö. Det var jätte soligt och vi vann med 4-1 så det blev lyckat.

Just nu så ligger jag och kikar med Whilma om allt och ingenting. T.ex. om spöken, gubbar med knivar, knivar i sängen och skidåkning. Helt random men så roligt!

Sov gott nu


It's friiiday


Jobbig fys


Allt detta kräver planeringen

Planerar nästa veckas blogginlägg då denna veckas inte varit så bra. Nästa vecka har jag lite speciella saker inplanterat så vi får se hur allt går. Jag ska försöka få pusslet att gå ihop och för jag vill ej hoppa över bloggen.


Lite hängig + grattis

Jag är allmänt hängig. Huvudvärk och frusen är inte direkt det skönaste man kan ha. Jag somnade i soffan ungefär kl.21.10 och jag sov där i ungefär en halvtimme innan vaknade och bestämde mig för att ta mig till sängen. Så nu ligger jag här och inser att dagens planer inte blev som de borde. Jag hade tänkt plugga klart veckans läxor och fixa lite blogg saker men nej det satt ju min huvudvärk stopp för.

Grattis till gammelmoster Bibbi som fyller år idag!


Grattis Maja


Now I need some sleep

Trött som en sengångare går jag nu och lägger mig. Efter helgens äventyr med bl.a. melodifestivalsgenrep tillsammans med Elin och Anna är jag helt slut. Vi såg så klart på riktiga mellofinalen när vi kom hem på tv:n och sen sov jag över hos dem.

Idag så spelade jag årets första utomhusmatch mot Stocksund och vi vann med 1-0. De hade 8 st 98or med, fast det gjorde inget eftersom de meddelat oss om det tidigare. Jag spelade hela match utan något bytte vilket jag aldrig gjort tidigare. Jag spelade även på en ganska ovan position, innermittfält. Jag är oftast yttermittfält och forward men jag har spelat innermittfält i några matcher.

Nu så håller min ögonlock på att falla ner så jag antar att det är ett tecken för att jag ska sluta skriva. Sov gott!


Melodifestivalen


Shoes on the red carpet

Snodde mammas skor en stund idag och tog en massa foton så nu visas två. Jag kan verkligen inte gå i klackskor så det såg lite skumt ut. Det är ur som helst jätte kul att gå i dessa skor fast dem är lite stora.  Jag undrar hur modeller klarar att gå catwalk i ännu högre och smalare klackar än dessa. Det är helt sjukt ju, haha...
 
 
Imorgon är jag inte hemma så mycket men jag kanske kan fixa ett tidsinställt inlägg eller så blir det ett mobilinlägg imorgon.

Nu sover jag nog


Here we go again


Hur lyckas jag?!

Idag på kvällen kom mormor, morfar, farmor och farfar hit.

När det var kort tid kvar tills de skulle komma stod jag i mitt rum och typ dansade. Jag blev stressade (visst inte för att de hade sagt nåt men ändå). Jag hade inte bytt om än och när det ringde på dörren så stod jag och höll på att ta på mig en ny tröja. Hann i alla fall nästan.

Senare på kvällen när jag ska plocka fram ett fat så lyckas jag så klart att spilla nåt över hela mig, suck! Det gjorde så att jag var tvungen att byta kläder igen och det hade jag inte alls lust med men jag gjorde det ändå.

I stort var det en jätte trevlig kväll trots mina misslyckanden. Och föresten....


GRATTIS PAPPA!


Träning på hemmaplan

Efter inneträningar och träningar utomhus på en idrottsplats som inte är våra egen så var det skönt att idag få träna på hemmaplan. Vi tränade i en och en halv timme och efteråt så skulle min mamma (även min tränare) prata med dem andra tränarna.

Evis, Mimmi och jag gick till cafeterian där vi köpte oss drickyoghurt och så delade vi på någon konstig kaka som skulle smaka delicatoboll. Den var inte lika god som vi trott men den gick ner. 19.30 blev vi utkörda eftersom att cafeterian stängde. Vi gick ut och körde kull på 7manna konstgräsplanen. Efter en stund blev vi trötta och började isstället köra leken "Princess". "Princess" körde vi i trean så det var ju ett tag sen, hehe.

Senare kom våra föräldrar (tränare) oh vi slängde oss ner på planen för att de inte skulle se oss. Till en början hittade de inte oss men sen började vi tok fnissa och då såg dem oss.

Kram och sov gott


Sista lediga dagen

Sista lediga dagen innan skolan börjar spenderades mesta dels framför TVn då jag försökte heja fram de bästa svenskarna (Daniel Tynell & Jörgen Brink) i Vasaloppet. Det misslyckades ju då det var en norsk som vann.
 
Jag ville att en iallafall se en svensk ta medalj så jag bestämde mig för att titta på 5 milen och hoppas på att svenskarna skulle nå prispallen. Johan Olsson fixade ju detta och jag blev jätte glad för hans skull.
 
Tog mig ut på en löprunda på cirka en halv mil och det var jätte jobbigt för motvinden var super stark. Sprang i alla fall rundan på 26 min så jag blev nöjd. När jag kom hem gjorde jag lite styrkeövningar innan jag gick och duschade.

Sooova

Gammal bild men det får duga för mina ögon orkar knappt hålla sig öppna.


Vi är lika


RSS 2.0