Mean girls || Valborg

 
Mean girls filmen firade 10 år idag. Märktes väl mest på twitter och instagram men även lite i skolan. Det är ju nämligen onsdag och "on wednesdays we wear pink". Många tjejer var klädda på det temat bland annat jag. Rosa naglar, rosa tröja och rosa strumpor.... CHECK! #äktameangirlsfan #onwednesdaywewearpink 
#youCANsitwirhus
Gillar nu mina hashtags? 
 
Idag var det även valborg. Jag gick till brasan. Stod där någon timme och träffade folk samt frös och tog tusen nitlotter på olika lotterier. 
GLAD VALBORG!!
 
 

Lämnat datorn orörd

 
Det har varit varmt som sjutton. Sommarvarmt och solsken. Jag har varit ute och njutit av varenda minut när jag inte varit i skolan. Har inte slagit upp datorn en ända gång sedan jag åkte hemifrån till landet under påskhelgen. Okej det stämde inte riktigt, jag har gjort några skolarbeten på datorn men inte mer än så. Imorgon ska jag försöka hinna skriva ett bra inlägg med kamerabilder och dataskrift.
 
Hoppas ni också njuter av den underbara vårsolen.
 
see ya'
 

Instagrambild

 

Back to the reality

Hemma igen efter några härliga dagar på landet. Jag berättar i ett senare inlägg om påskhelgen.

Kom hem vid lunchtid idag för jag hade träning mitt på dagen. Det var riktigt varmt och jag tränade i endast shorts och T-shirt. Nice!

Kvällen har spenderats på tele2-arena. Synd att det slutade med Bajen förlust. 1-2 mot Ängelholm.

Imorgon kastas jag tillbaka till vardagen. Skolan startar igen. Känns ju lite halvsurt men den får en att njuta ännu mer av loven ju. 

 

Livskvalité

Sitter i bilen nu påväg till landet. Det ska bli så skönt att komma bort lite. Träffa släkten och Michaela igen. Och man får inte glömma cykeln... Gamla Bettan nu ses vi igen. Solen skiner och himlen är klarblå så bättre kan det inte bli.

Jag kommer inte ha tillgång till internet men vad gör det? Bilder kommer när jag kommer hem igen.

Ha det bra!
Glad påsk!

 #nofilter

Påsklovsveckan

Veckan har varit helt uppbokad. Men jag känner mig ändå väldigt avslappnad och ett lugn. Jag har hunnit det jag velat och liten till.
 
I tisdags så var Helena hos mig. Vi fixade present till Whilma hela dagen och sen blev det träning. Efter den serverade vi kladdkaka och gav Whilma en vacker hemgjord tavla i present.
 
Mötte Joline vid bussen i onsdags. Vi stack till mig. Satt i solen och pratade samt  kickade fotboll. Sen kom Wille och Dogge (Martins polare) så vi bestämde oss för att klä ut killarna till tjejer. Smink åkte på och kläder byttes ut. Martin blev mest lik en tjej. Synd bara att han inte är lite fläskigare om låren och har lite bredare höfter.
 
Onsdagsträning blev det och efter den åkte jag hem till Joline för att sova där. Vi duschade och såg filmen "Studentfesten" innan vi somnade. Filmen var jätterolig, rekommenderas! Skärtorsdagsmorgonen startades med en lugn frukost innan vi drog till närmaste planen som råkade vara en asfaltsplan. Strax innan vi skulle hem ramlar jag och skrapar upp både vänsterknät och den vänstra armbågen. 
 
Vid 16 behövde jag vara hemma. Bytte snabbt om till lite festligare kläder innan jag skulle till Gustav som nyss fyllt 12. Träffade min älskade Linnea och det var jättekul! Hade inte sett den tjejen på evigheter. 
 
Den långa fredagen har spenderats med att fixa påskägg och sen har jag ätit påskmiddag hos mormor och morfar tillsammans med gott sällskap i form av Anneli, Granen (Peter), Bibbi. 
 
Imorgon drar jag till landet och gör ön osäker. Haha...
 
God natt
 
 

Kärlek

 
Hemmapremiär, nästintill fullsatt, vinst, bra stämning
____________________________________
 
Grattis Whilma! 15 år och äldre än mig igen. 
 
Din present till mig går ju knappt att överträffa så du har satt press på mig nu ju. Vi får se vad det blir...

Seriepremiär

 
Så helg... Igår var det seriepremiär. Vi spelar ju denna säsong i F15 så från och med nu så måste vi ha spelarlicens-kort.
 
Vi mötte Tullinge TP på bortaplan och vann med 0-4. Skön start på serien. Vi var bara 12 tjejer som åkte med för sjukdomar och påsklovsresor gjorde så att vi inte hade tillgång till fler. Men det var inget problem för oss, det blev ju vinst. För min del kändes det som om konditionen fanns där och jag hade krafter i benen så det var bra svar från kroppen. Fortsätter det såhär ser det bra ut!

Idag fyller Evelina år. 15 år blir hon så jag tänkte bara passa på att gratta henne i ett inlägg. Grattis Eve, hoppas du haft en super dag!

Älskade lov

Åhh så är påsklovet här! Så skönt det ska bli. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt men under själva påskhelgen så ska jag till landet. Michaela ska även hon ut till landet tror jag så jag ska äntligen få träffa henne igen. Saknar henne lite faktiskt!

Denna veckan har jag varit så fruktansvärt trött och somnat före maten flera dagar men har sedan pallrat mig upp för att träna. Har förutom att sova, vara i skolan och tränat hunnit med att läsa och skriva uppsats men nu är jag så glad över att lovet är här. Jag har varken haft ork eller lust till att skrivna väl skrivna inlägg under veckan men jag hoppas att ni förlåter mig.På lovet ska jag dock blogga. Hade även tänkt hinna med att  ta det lugnt, umgås med vänner, träna och fira farfar som fyllt 70. 
 
Ha en bra kväll!

Idag har jag:

Dansat i otakt... till musiken på gympan. Jag, takt, musik och rörelse = dålig kombo
•Sovit middag... en liten tupplur kan väl aldrig skada. Dessutom blir man trött av skolan och all stress. 
Fått ösregnsfrilla... pga att jag tränat i ösregn. Vet ni inte vad det är så tänk er en pudel ggr 1000. Lockigt, rörigt och kräver jättemycket balsam.
•Jublat... över att Chelsea gick vidare i Champions League (mest för att det betyder att PSG och Zlatan inte kan vinna... Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

Bjuder på denna

Mästare

Grattis killar! Bäst i Stockholm. 
Nu ska jag sova. Skriver mer imorgon. 
God natt!

Vila... vad är det?Har varit på träning ikväll och imorgon blir det träning och sen match både lördag och söndag så det är späckat med fotboll. Nice! Ingen rast, ingen ro men det är ju påsk snart och då blir det en helg utan träning och med massa god mat. Så vilan får vänta...

Dock har jag endast en stor grej kvar att göra i skolan före lovet och det är en bokredovisning och den har jag redan börjat med. Sista provet gjordes idag och det är sååå skönt att ha det avklarat.

RSS 2.0