2-0

Match mot Huddinge och vinst med 2-0. Riktigt skönt! Whilma och jag blev målskyttar. Längesedan jag gjorde mål två helger i rad men tydligen var det dags nu. Som vanligt är mina mål inte de tjusigaste men jag krigar in bollen och det viktigaste är ju att det blir mål. Right? 

Lyckliga jag

18 saker som gör mig lycklig i just denna stund:
 
Helgens extrema värme
Att jag har ledigt torsdag och fredag
Att jag fick mitt första kusinbarn i fredags
Min fungerande låsknapp på telefonen
Adam som blivit 5år
Äppelträdets vackra blommor
Årets orienteringsperiod är över
Målet i damlagsmatchen i söndags
Min bakgrundsbild på telefonen
Alla mina fina vänner
Terminens sista prov är avklarat
Fina gullvivor
Mina sommarplaner
Att min hy är jättebra just nu
Min fotbollsfyllda fritid
Mitt dopp i torsdags (årets andra)
Känslan efter att ha arbetat ihop pengar till Dagsverke
Att fotbollsfotot är taget

Produktiv


Vet ni hur mycket tid man får när man inte har en telefon till hands? Detta har jag fått erfarenhet av idag då min telefon var med pappa för att den skulle lämnas in på lagning. Jag hade inte någon telefon över huvudtaget och märkte verkligen skillnaden. Jag hade inte "snuttefilten" tillhands att "gosa med" när det blev tid över. Imorse hade jag massa med tid över innan jag behövde gå till skolan, rasterna kändes längre och jag fick mer uträttat under dem. Efter skolan hann jag också med mer än vanligt så jag tror faktiskt att det var nyttig lärdom för mig att vara utan min kära iPhone en heldag men det är skönt att  ha den tillbaka. En frisk och kry telefon dessutom med en låsknapp som fungerar bättre än någonsin. Den har nämligen varit trasig ända sen jag fick den.

Sov gott


Grattis Adam 5 år

 Orienteringsdag

 Regnig dag

 Helgen i bilder

Shortspremiär! Skulle spela mach efter och hade börjat byta om. Därav strumporna. Huvudet är avkappat men går att finna på Whilmas privata instagram. #dubbelhakspower
Igen: Whilmas privata instagram. Hon säger att jag bara kan kika till 10 som max men mitt rekord är 36. Vinst i matchen föresten med 2-1.
Skulle på tivoli och drog på mig jeans som jag kavlade upp.
Lillebror och jag är upprymda och galna på väg till tivolit.
Försök ta en bra bild i en vilt snurrade karusell.
Denna snurrade galet fort. Man var inte fast spänd men farten tryckte fast en.  Det var coolt att åka den för den var lite små läskig!
Jag blev åksjuk efter att ha åkt en massa snurrande på nästintill fastande mage.  Lite godis på kvällskvisten efter lunchen gills inte. Satte mig på en gunga och vilade för att inte spy. Gick sedan hem och åt middag.
Match i solsken och värme idag. Vinst med 1-0. Firades med MCDonalds tillsammans med Jossan och Ebba.
 
Imorgon är det måndag och skola. God natt!

Slutet på praoveckan

 Prao

Så var första praodagen slut. Jag jobbar ju som sagt hos Anna och det gick väl bra. Jag har  installerat datorer, hämtat mac-adresser och fixat outlookmailen. Har varit tvungen att sätta upp 3 skärmar på mitt skrivbord för att få det att fungera.Det har varit kul och jag hoppas att IT-avdelningen blev nöjda med mitt arbete. Imorgon ska jag över till HR och jobba så vi får väl hoppas att det är lika givande. Jag är helt slut och det märks att jag är ovan arbetare så nu ska jag sova snart!
 
Go´natt!

Tengo pecas pequeñas
Hektisk helg

I fredags så var det klämdag vilket betydde ledig från skolan. Jag ägnade dagen åt att spela match mot ett lag från Alingsås. Holmalund hette de. Oavgjort blev det, 2-2.Direkt efter matchen drog jag hem innan jag tog mig hem till Mimmi för middag. Det var jätteroligt. God mat och sen en bra film så det var trevligt.

Igår var det gameday igen. Mötte Vendelsö på gräsplanen på IP. Förlust 1-3 blev det. Deppmode on!

3 matcher har jag dömt idag. Det gick väl bra trots att jag var lite ringrostig. Hade ju inte dömt sedan i höstas. Käkade lite efter och drog sedan på egen match. 1-1 mot Stuvsta. 

Fotbollsmässigt ingen kanon helg helt enkelt  men inte jättedålig heller. Hyfsad! Dessutom känns 3 matcher både i benen och huvudet. 3•70min=210min. Jag har totalt spelat match i 210 minuter denna helg. Lätt att räkna ut iallafall eftersom jag inte var utbytt något. Sista 5 idag var ren pina kan jag meddela.

Kram och sov gott


4 par nya byxor

Åkte in till stan och gick i gallerian idag tillsammans med mamma. Hem fick jag med mig ett blå/vit-randigt linne, en vit blus, tre par jeans i olika färger och ett par svarta byxor inför min praovecka. Så nu är garderoben full med nya byxor och det behövdes. Mina gamla jeans var trasiga. Både ett par svarta och ett par ljusblå men dem har nu ersatts med nya.
 
Just ja! Föresten, jag har glömt att berätta att vecka 20 har jag praovecka och jag har fått praoplats på min fasters arbete. Det kommer nog bli kul! 
 
Nä hurni... Nu ska jag sova för det lär bli en lång men rolig helg. Hörs imorgon!
 

RSS 2.0