Gran CanariaSamma ursäkt varje gång. Jag har inte bloggat pga skolan. Det har varit extremt mycket den senaste tiden men i onsdags så lämnade jag in allt och tog höstlov 2 dagar för tidigt. Nu befinner jag mig på semesterparadiset Gran Canaria. Jag har aldrig varit här tidigare och miljön är jättecool. Jag älskar de fina bergen så länge jag inte behöver springa i backarna. 

Hotellet ligger nästintill så högt upp man kan komma i området Playa Amadores. Det ligger föresten på gatan som är döpt efter Anna Lindh. Hur fint?! Hotellet är ett modernt lägenhetshotell och det ända som går att klaga på är att poolen är något liten. 

Nä... om man ska ta och avsluta. Då hinner jag läsa lite innan min jogging runda i bergen kl.8.

Kram

Bild1: Utsikt över Puerto Rico nattetid
Bild2: Min glass på restaurangen igår
Fixarkväll

Efter en dag med två prov så var jag välförtjänt av en vilokväll. Jag har lyssnat på musik och bättrat på nagellacket. Zara Larssons låt Rooftop och Echosmith:s låt Cool kids är mina favoriter just nu. De går på repeat här hemma och i hörlurarna just nu.
 
Jag har fixat en ny design dessutom. En med mycket mindre färg än tidigare. Jag har tidigare alltid haft starka färger och mycket bilder men nu var det dags för en rejäl förändring. Jag ville ha något stilrent och just nu gillar jag denna mycket mer än den förra. En bild för att minnas den förra läggs upp här.
Sov gott nu!
 

2 timmars konsthistoria

Wiihooo! Eller inte. Det var nog den segaste bildlektionen någonsin och jag var som mest produktiv under rasten då jag flätade Emelies hår. Dock förde jag mer anteckningar än någon annan men det var mest för att orka memorera. Så nu kan jag allt om surrealism, mordernism, impressionismen, expressionismen och kubismen. Fråga nåt att jag kan garanterat svaret. Eller inte men så hade det var i en drömvärld då hade jag kommit ihåg allt av dagens genomgång men nej!
 
Sverige vann mot Lichstenstien igår i EMkvalet med 2-0. Najs! Nu ska jag skriva ut lite anteckningar inför ett spanska prov innan jag går och lägger mig.

Sov gott
Emelies fläta

This week

Det är mycket prov och inlämningsuppgifter i skolan just nu och det är min ursäkt till att bloggandet ligger nere men nu så här på fredagen kvällen är jag faktiskt ledig nog att tid att spendera på bloggande. 
 
I tisdags stodd fotbollsträning på schemat och efter den så firade vi serievinsten med pomac och havrebollar. För mig som inte dricker pomac blev det firande med MER men mig gör inte det något. Det var jätteroligt att fira med laget och det är väl inte så konstigt. De tjejerna är ju min andra familj!
 
I onsdags eftermiddag skrev jag klart en debattartikel som ska bedömmas på både språket och faktainnehållet och när jag väl var klar var det så skönt att pusta ut och börja plugga inför torsdagens samhällskunskapsprov som gick över förväntan. Torsdagen bjöd också på halv friluftsdag i Alby med disskusion king hållbar utveckling och efter skolan åkte jag in till stan med familjen för att möta upp farmor och farfar. Vi gick på en restaurang som heter grill och sen gick vi till Oscarsteatern för att se en grym komedi. Kom igen Charlie som var namnet på pjäsen var fantastisk!
 
Nu är det fredagskväll och sitter i soffan med min käre lillebror och vi har haft myskväll med tacos, godis och idol. Nu ska jag fortsätta vara social gentemot honom och släppa datorn men lite imponerade bör ni vara övee att jag orkade ta fram kameran och knäppa en bild under middagen.
 

Sociala medier: min helg

I helgen har jag jag bränt handen på ugnen, spelat 2 matcher, vunnit serien, sett Linn vinna 2kg choklad och hejat fram herrlaget till eventuell uppflyttning så nu kan jag sova gott.

~
RSS 2.0