Halloween (uppdaterad version)


Läskigt halloween besök

Imorgon är det halloween och det ska "firas" tillsammans med Joline och godis. Super mysigt och roligt tycker jag. Senaste tiden har vi inte hunnit umgås så mycket så det ska bli kul att träffa henne igen.  Egentligen vet jag ingenting om vad vi hittar på men med henne blir det alltid kul så jag antar att imorgon inte är ett undantag. 
Bowlingkväll

Ikväll blir det bowling med familjen, Evis och Gustav. Det ska bli kul! Förra helgen när jag körde med fotbollen gick det inte så bra för mig så nu är det chans till revansh. När jag var liten så orkade jag inte kasta klotet tillräkligt hårt så den stannade mitt på banan. Haha jag är värsta bowlingmästaren ju!
Efter bowlingen ska vi iallafall äta på resturang och det blir säkert gott.
 
 
 

Rensning

Kläder plockades ut från garderoben. Sedan lades allt i högar. Släng, ge bort och spara döptes högarna till. Sen lyfte jag ner kläderna som skulle slängas i sopsäckar och lade tillbaka resten.  Sen rensades skrivbordslådorna och nästan allt slängdes. Skrivbordet (som i mitt rum mer fungerar som lastplast, allt läggs där) är nu tomt. Otroligt! Det är även dammtorkat. Hyllorna över "lastplatsen" är också fixade. Tömde typ alla fack som stod där uppe. Mina lådor under sängen rensades också. Mina barbiedockor fick lämna rummet. Sad but true, haha. Böcker lämnade bokhyllan och de som tidigare inte fått plats lassades in.
 
Jag har inte tidigare förstått hur mycket saker som funnits i mitt rum. Nästan ingenting används dessutom. Varför sparar jag på allt? Eller det är inte så att jag gör ett aktivt val och sparar grejerna, jag visste knappt att jag hade dessa saker innan idag. Det känns som hela rummet är "lättare" nu! Det är faktiskt skönt att inte ha lika mycket saker längre.

Fixardag

Idag har jag varit ute och hjälpt mina föräldrar med att fixa med trädgården. Vi klippte björkhäcken, klippte gräset och så plockade jag ihop fotbollsmålet som stått uppe hela sommaren. Det var väl inte det roligaste man kan göra en lovdag med det fick duga. Sånt behövs ju också och mamma och pappa hade nog varit måttligt nöjda om jag stuckit hemifrån. Mamma och pappa är lediga imorgon också så då ska vi nog fixa inomhus för det hinner vi aldrig. Det är alltid så mycket sport i vår familj.
 

Återhämtning

Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Läst, målat naglarna, lyssnat på musik, tittaat på alpint och tagit det lugnt. En skön dag som var behövlig för att återhämta mig. Hela veckan har varit stressig. 4 prov bjöd skolan på. Visserligen kunde jag inte plugga till 2 av dem men stressen var ett faktum ändå. Förutom att plugga hann jag enbart att äta, sova och spela fotboll.  Idag behövdes vila och det är skönt att nästa vecka är ledig så att jag slipper känna att jag har slösat bort en helgdag.
 
Jag ska föresten försöka ta tag i bloggen igen. Designen är lite lätt uppdaterad och blogginsperationen på topp. Dessutom har jag ju tid nu när det är höstlov så jag ska fixa det här. Ett inlägg om dagen kommer det bli och max ett mobilinlägg i veckan. Tror ni jag klarar det?
 
 

Höstlov
Lillebror vann silver
It's friday tomorrow

Kylig höst


Burr! Idag har varit en mörk dag. Det var mulet ute och inte en ända solglimt. Kände mig dessutom hängig. Huvudvärk och trötthet har satt prägel för dagen. Det har släppt nu iallafall så det är skönt! Hoppas på en ljusare dag imorgon.

Okej ja, bra! Ni krossar som vanligt!
Kväll med lillebror

Martin och jag har myskväll hemma. Han har köpt godis från godissvampen och nu så varvar vi idol med Sverige-Österrike. Grym blandning! Allt det goda från två olika grejer. Dock missade jag Kevin som är min favorit. Förstår ni, jag svek min, Jolines och Whilmas idol?! Nej skärpning. Nu får jag rösta isstället för jag vill verkligen att han ska gå vidare. 
 
Nu ska jag återgå till att mys i soffan och vara social med brorsan min!
 

Pluggkväll

 
Idrottsutvärdering ner skriven. Den handlade om loppet som jag sprang i september. Utvärderingen tog längre tid att skriva än vad det tog att springa själva loppet, haha. Jag kanske är lite för ambiöst i mitt arbetssätt men vadå jag satsar ju på de högre betygen så då får det ta lite tid.
 
Jag skrev även en slutsats på en labbrapport och pluggade lite spanska glosor den här kvällen. Nu är allt färdigt inför morgondagen så det känns skönt! Hoppas morgondagen rullar på i ett schysst tempo :)

niondeoktobertjugohundratretton

 

Jag har skaffat mig Spotify

Eller det hade jag förut också men nu har jag skaffat premium. Där är ju grymt! Jag kan höra alla låtar jag vill när jag vill. Inget internet behövs och jag kan lyssna från mobilen. Jag har dock gett pappa och Martin möjligheten att låna det och då är det lite dåligt för man kan inte höra på olika låtar från olika enheter men fördelarna väger helt klart över nackdelarna.
 
Så för att sammanfatta:
Jag rekommenderar alla att skaffa det!

Hotell med fotbollslaget


På hotell
Rött, gult och orange
Hej oktober

 

RSS 2.0