Min första mil

Idag bestämde jag och Michaela oss för att springa. Vi knöt på oss löparskorna och kl.9 i morse gav vi oss iväg. Vi sprang dubbelt så långt som mitt gamla rekord. Mitt gamla rekord var ca. 6km och idag sprang vi 1,25 mil!! Helt galet! Det tog oss 1h och 16min att springa denna sträcka och vår kilometer tid var 6 min och 6s.

Detta var en del av min sommarträningi fotbollen fast mycket längre än vad jag behövt. Egentligen hade det räckt med mellan 3km-5km men jag ville klara 1 mil eftersom jag tjatat i det i ett drygt år.

 

Svensk sommar

 

Landet

Idag åkte jag till landet. Martin tog med sig Dogge som sällskap så inatt ska de sova i tält. Jag och Michaela tycker att dem är helt knäppa eftersom vi frös och tycker att sängar är det mysigaste som finns men det är ju våran åsikt.

Michaela och jag har spenderat dagen tillsammans. Vi gjorde det vi alltid gör när vi är med varandra. Dvs spelade kubb och krocket, badade, spelade kort och fikade. Vi tog som vanligt ett break vid middag men sen träffades vi efter det. Martin och Douglas tyckte att vi skulle köra "Burken" så det gjorde vi. Vi tittade så klart på Sverige - Tyskland och vi fick bita oss i tungan för att inte säga dumma saker när det inte gick som vi ville. Sen klockan kvart i elva så cyklade jag med henne hem till sig.

Saknade våra slappa dagar så dagen har varit jättebra och mysig.


The last two weeks

De senaste två veckorna har jag befunnit mig utomlands. Närmare bestämt på den spanska solkusten. Sol,  bad och god mat har präglat dessa veckor.
 
I poolområdet befanns sig människor med massa olika nationaliteter. En dansk tjej som jag träffat för några år sedan var där och 
Louise och jag simmade en massa längder i poolen och snackade en massa skit. Hennes lillasyster Stine hängde på  mig hela tiden och hon gav mig pussar och kramar hela tiden.Hon var gullig men krävde väldigt mycket uppmärksamhet.
 
På stranden träffade Martin och jag en svensk kille. Gustav heter han och är supersnäll nästan hela tiden. De gånger han inte är snäll så beror det på att Martin och han har en pakt som går ut på att skvätta vatten på mig eller så vill han av någon konstig anledning få mig att bli helt sandig. Egentligen så gör det mig inte så mycket att få vattenstänk på mig.Älskar ju at bada så jag är van. Det var bara jobbigt när jag fick det i ögonen, näsan eller munnen. Vi hade iallafall riktigt kul på stranden.
 
På kvällarna åt jag god mat på resturanger. Mumsigt var det och det är från resturangerna som mina kamera bilder är från eftersom att jag knappast tog med den till stranden. Den hade nog inte mått så bra av sand, fuktighet och värme skulle jag tro och dessutom är det väl en stöldrisk att ta med den till stranden.
Två snabba bilder. Resten får ni se någon annan dag.

Är jag mig lik?

En liten flicka har växt upp. Ser ni några likheter mellan mig som liten och mig som äldre? Förutom örhängena då som är samma på båda bilderna roligt nog. Jag tycker det är jätte kul att jämföra bilder på mig själv från olika åldrar så jag tänkte att jag kunde dela med mig av det idag. Så nu får ni svara på min fråga.

Är jag mig lik?
 

En somrig efterrätt

Egen plockade jordgubbar och vaniljglass. Finns det någon bättre att äta en sommarkväll efter middagen? Jag tycker iallafall inte det. Det här är nämligen det godaste man kan äta! Så det ska jag göra varenda sommarkväll det här året... nästan iallafall.  Har man inte man inte möjlighet att plocka jordgubbar själv kan man ju alltid köpa dem men det blir alltid lite speciellt när man har planterat dem själv och plockat dem. Testa själva om ni inte tror mig.

Frukost

Om någon mot förmodan missat det här med att jag är en morgonmänniska som ÄLSKAR frukost så kan jag meddela att jag är det. När jag vaknar vill jag ha frukost direkt och får jag inte det vill jag lägga mig ner och skrika. Då mina kompisar varken är morgonpigga eller frukostälskare kan det bli ett problem när man sover över hos någon men det är bara bita i det sura äpplet och ligga och vänta på frukost i 3 till 4 timmar. Tråkigt men sant!
 
Lunch och middag är inte mina favoritmåltider. Jag gillar inte så mycket och jag äter inte jätte mycket men inte jätte lite heller. En eller två mackor och en skål med antingen youghurt eller gröt står därför alltid på bordet på morgonen så att jag orkar med en hel dag full med fart.

10 sanningar om mig

 
Jag är mästare på att se oseriös ut på bilder (titta upp om du inte tror mig↑)
När jag äter smet efter att ha bakat ser jag ut som en tre åring med smet i hela ansiktet
Jag älskar att vara ute på vårat landställe på sommaren
Jag har varit i Spanien 14 gånger
Jag är sjukt morgonpigg
Jag använder nästan aldrig smink, max en gång i månaden
Jag ger alltid allt jag har på fotbollsmatcher
Min tå som jag skadade den 2 januari i år gör fortfarande ont
Jag tycker att frukosten är den godaste måltiden på dygnet
Jag har svårt att stå stilla
 

Sommardröm

 
Titta vilken söt klänning. Den är super skön också. Sitter varken för tight eller för löst så jag älskar den. Klänningen är insydd i midjan men för att dölja sömmen där är det smart att använda ett 
 
Jag älskar när man på kvällarna när man vill vara fin kan gå runt i enbart klänning utan att frysa. Det känns så somrigt och fritt.  Tänk att stå på en äng och känna klänningen flänga i vinden. Springa rakt fram på ängen med en egen plockad blombukett i handen in i solnedgången tillsammans med sina bästa vänner.Hihi nu ska jag drömma vidare. Bye bye

Partillecup - en värld av handboll

Tre bilder från Partillecup. Det är jag som har tagit dem alla tre men utöver dessa är det få jag blev nöjd med. Kameran fick inte med särskillt mycket på matcherna eftersom jag oftast höll koll på matchställningen. Gjorde jag inte det hade jag antagligen fullt upp att busa med Viggo eller snacka med Ida och Rasmus. Resan till Göteborg var ju inte heller en resa som jag hade tänkt fotografera varenda minut av så ni får vara glada att ni får några bilder här på bloggen.
 
Ha det bra! KRAM

Om uppdateringen

Nu kommer vi komma in i en period med sommaruppdatering. Dvs jag kommer inte uppdatera lika ofta. Ett inlägg varannan dag kommer det att bli men det är bara tillfälligt nu under sommaren så att jag hinner göra allt jag vill under min lediga tid och inte känna mig tvungen att uppdatera bloggen.

Så även fast uppdateringen kommer sjunka så kommer det ju att komma inlägg. Har ni tur är de kanske till och med är mer välskrivna än tidigare. Vem vet?


God efterätt

Jag blir ALLTID missnöjd på efterrätterna på restauranger men idag var det riktigt riktigt gott. Jag och Rasmus beställde varsin vaniljglass med chokladsås. Att något så enkelt kan vara så gott är svårt att förstå. Glassen var pimpad med frukt som jag plockade bort.


Partille cup invigning

 


En dag utan mobil

Ingen video kommer upp idag då jag inte hunnit klippa ihop den. Jag har inte använt mobilen på hela dagen så därav detta Men håll ut video kommer.

Hela dagen har jag varit ute tillsammans med Ida och Rasmus. Det har regnat så nu är mitt hår helt jätte-mega-super-lockigt. Alla kläder är genomblöta men aja kul var det iallafall.

Inga bilder togs pga att jag inte har använt min mobil/kamera på hela dagen. Men ni får väl någon arkiv bild antar jag.


Imorgon får ni en video så vänta ni bara


Solglasögon beskymmer

Mina solglasögon är försmå. Så nu har jag inga solglasögon?!

Jodå... hittade ett solglasögonfodral och i det låg ett par. Paret var gula med blåttglas och på sidan står det "Heja Sverige". På andra sidan står det "Mera mål". Köptes förra året tror jag och dem är väl inte de snyggaste men de skyddar mot solen iallafall.


RSS 2.0