Lycka

 
Solen sken, vattnet glittrade och ett leende satt fast klistrat på mina läppar. 
 
Maja, Melina och jag gick hem till mig för att fira att 7:ans sista fredag i skolan var avklarad. Vi gick direkt till affären och handlade nybakt bröd, Majas favorit smör och tre flaskor med läsk. Läskflaskorna dracks upp av Maja.
 
Efter vårat besök i affären åt vi vårat goda mellanmål och byte om till shorts. Vi gick ut till studdsmattan och hoppade lite innan vi begav oss mot lekparken. Vi sprang runt där en stund och tog lite foton. Sedan begav vi oss mot en liten skog nära vattnet och klipporna så vi tog lite foton där. När vi varit ute i en och en halv timme var vi så varma att vi gick hem till mig igen för att svalka oss med glass. 
 
Det kändes verkligen som livet lekte idag och jag fick ett glädjerus i skolan också när jagj fick tillbaka mitt spanska prov. Jag måste sett ut som värsta idioten när jag gick omkring och log
hela dagen. 

Jag pustar ut

Allt som ska vara klart den här terminen är nästan avklarat nu! Jag satt hemma hela kvällen och eftermiddagen och pluggade. Jag kom hem från skolan kl.14.45 och blev klar för en halv timme sedan. Jag tror att jag enbart har en läxa kvar nu och det är en matteläxa. Skönt!

En bokredovisning på 5 sidor är skriven, en film på engelska är redigerad, 6 sidor om medier är lästa och en sida om hudsjukdomar är läst. Det hann jag med idag utöver arbetet jag gjorde i skolan. Pust! Skönt att ha det avklarat...


Horses

 

Vinst

Åh så härligt! Match spelades ikväll och vi vann med 6-3. En riktig mål fest! Jag är väl sådär halvnöjd med min egna insats i första halvlek men det den förbättrades i andra. Min lagkamrater var som vanligt grymma och det resulterade ju som sagt i vinst.


Love converse


Så surt

Åhh så irriterande. Vi ska på match. Köer gör så att vi kommer dit senare än beräknat. Det regnar och några omklädningsrum finns det inte. Vi får tillsist tag på en vaktmästare som öppnar ett åt oss så där kan vi ta på oss matchtröjor och prata taktik.

Vi går ut på matchen och har HELA spelet men de lyckas få in 1-0. Vi ger inte upp och har en massa ribb- och stolpskott. Så blir det halvtid och det är ingen skillnad. Vi spelar super bra och de har inte en chans att hänga med i vårt spel.

Andra halvlek fortsätter på samma spår men de lyckas trots det få in 2-0 och 3-0. Känns sjukt orättvist men sånt är livet.

Helt genomblöt och kall kom jag hem. Alla mina kläder var så blöta att jag var tvungen att byta. Trots en super varm dusch, torra och varma kläder och ett tjockt täcke fryser jag. 

 

Trots att det känns sjukt surt just nu så ska vi komma igen till nästa helg då det är två matcher i den högsta serien.

 


Kram och sov gott


Sista lördagen i maj

Dessa bilder sammanfattar denna somriga dag helt perfekt! 
 
Den sista lördagen i maj har tillbringats tillsammans med Maja. Vi hade super mysigt och väldigt roligt.Kameran var såklart med! Vi softade en stund på ängen, var vid klipporna och fotade varandra, skrev i sanden på stranden, fotade Martin och hans kompis som åkte karuseller och åt glass ute på tomten. När vi skulle upp på  studsmattan fick dock inte kameran föja med längre. Men det var kul endå. Vi körde en lek som jag hittat på som heter "Kändisen, livakterna och småkrypet" och så spelade vi fotboll på studsmattan. Det gick väl sådär eftersom vi fick skrattatacker varannan minut.
 
 
Vad har ni gjort idag?
 

Grattis mitt minimonster

Grattis Adam på 4års dagen. Jag kommer så väl ihåg första gången jag höll i dig och kramade om dig. Du kommer alltid vara min mini. Du är trots allt min yngsta kusin. Jag känner mig gammal när jag tänker på att jag är 10 år äldre än dig men jag älskar dig trots att du får mig att känna så. Alla kramar och roliga samtal är sånt jag sent kommer att glömma. 
 
På söndag ska det bli riktigt kul att få leka med ditt nya skepp. Hoppas du kommer ihåg att du lovat mig dig det!
Älskar dig, min mini plutt!♥

Orientering

Idag var det orienteringsdag med skolan och jag tyckte faktiskt det var roligt för engångs skull.

Jag och min kompis körde först de 3 obligatoriska E-banorna och klarade snabbt av dem. Man hade 45min på sig per bana men för oss tog de cirka 10-15 min. När vi var klara med den så gav vi oss på A-banan. Man hade likaså där 45 min på sig och den här var grymt mycket svårare. Det tog oss lite mindre än 35 min så vi blev nöjda.

När vi kom i mål började solen skina så vi satt oss på ängen och åt matsäck. När vi ätit upp och pratat lite cyklade vi hem.

Väl hemma tittade jag på klockan och då såg att jag varit borta hemifrån i cirka 3h och insåg att jag endast orienterat i 2h.


Dagis

Idag var jag tillbaka på mitt gamla dagis. Vi skulle jobba ihop pengar till skolor som vi bygger upp i Indien.

Jag tröstade barn, lekte, läste sagor, ritade, åkte rutshkana, sjöng och lekte i sandlådan. Jag tyckte det var super kul men jag blev ganska trött. De vill ju ha uppmärksamhet hela tiden men de var rätt söta ändå.

Bild från min dagistid


Mean girls

Min dag spenderades i skolan där jag blev kvar längre än vanligt p.g.a att en kille spottade tuggummi i en tjejs hår. De bråkade inte ens så jag tror det var något i form av en "olycka" hur det nu kan vara det... Det slutade iallafall med att jag och några andra stannade kvar och hjälpte henne men det gick inte så bra så vi fick hämta en sax. Som tur är så syns det inte att vi klippt någonting så det är ju bra.
 
Jag har suttit och kodat en design till bloggen i kväll och blev nästan klar. Det behövs dock lite bilder till headern och lite små fix i menyn innan den är klar. Maja och jag har iallafall bestämt att gå ut och fota någon dag då det är fint väder så då blir det bilder till designen.  
 
Har även tittat på filmen "Mean girls" för att få insperation till våran film som vii ska spela in på engelskan. Det är faktiskt riktigt svårt att hitta på elaka saker att göra mot andra och det måste vi göra i våran film så det behövdes lite inspo.
Har ni någon gång sätt en sån här elak tjej?

Imorgon blir det präktig uppdatering

När jag kommer hem från skolan imorgon ska jag se till att uppdatera er med allt ni missat när jag gjort tråkiga inlägg. Kanske kanske kanske kommer en design bli färdig och kanske tvingar jag med någon till tivolit som kommit hit. Eller jag vet inte ens om det öppnar i morgon...? Jag har ingen anning faktiskt. Men hur som helst:
Sov gott


Take me back...


Myskväll

När min kompis "fangirlar" över Austins tweet och att hans kusin följer henne passar jag på att blogga.
Vi har precis startat en film som verkar bra så vi ska fortsätta kolla på den.

Kvällen har spenderats i soffan tillsammans med min kompis. Vi har ätit ton med godis och har även tryggt i oss snacks. Ett tag blev vi sugna på frukt så vi åt det.


Vilken match, nervöst ju!


En för alla - Alla för en

 
Imorgon spelar vi en viktig match i ELIT. VI har stränga order från våra tränare om att dricka mycket och regelbundet så imorgon kommer väl hela laget till skolan med vattenflaskor. Alla kommer titta snett på oss men vad gör det fotbollen först, right?! Vi måste äta mellis i skolan också för att ha energi på matchen. Så imrogon tas en lättare matsäck med till skola. En flaska vatten och ett äpple.
En för alla, alla för en i med gångar och motgångar
 
Skolan slutar 15.30 imorgon och samlingen är en timme senare så det blir lite stressigt men det ska jag fixa. Allt som ska med får packas i morgonbitti så slipper jag stressad leta efter allt en kvart innan samlingen. Det skulle vara så typiskt mig!

Imorgon är en annan dag


New in...


Brother

 

Grönan


We're free

Några dagars ledighet sitter bra nu. I morgon ska jag dock "jobba" några timmar. Men mer om det i morgon.

På tal om ledigheten så ska jag nog till landet några dagar. Tror jag?! Om jag ska dit så ska jag iallafall bara njuta och ta det lugnt.


Hace mucho calor

Värmen är välkommen!
Fick värsta rycket när jag låg på studsmattan och tog det lungt i solen. Tänkte typ här kan du inte ligga hela dagen och då bestämde jag mig för att göra något vettigt så jag slängde snabbt ihop en spellista med somriga, fartiga låtar som man kan springa till. Sen drog jag på mig lite träningskläder och knöt skorna innan jag ga mig iväg. Det var ju sjukt varmt, över 20 grader i skuggan, så jag drack lite vatten innan jag begav mig ut.
 
Rundan blev som vanligt strax under en halv mil lång. Dock förlängde jag den lite idag men jag kom endå inte över en halv mil. Trots mitt tillägg så sprang jag snabbare än jag någonsin gjort. Min tid var till och med snabbare än de jag hade på den kortare sträckan.
 
 
Termometern stod i solen och visade då över 30 grader. Jag tyckte det var coolt att det stod på över 30 grader så jag fotade det och la ut på instagram.

Sov gott


Så ska det se ut

Idag var det dags för match i högsta serien igen. I halvtid låg under med 1-0 men vi hade pressat dem vissa stunder, dock verkade inte bollarna vilja gå in.

I paus så peppade vi varandra och vi bestämde oss allihopa att vi skulle kämpa för att komma igen om vi så dog på köpet.

Redan efter en minut var det kvitterat och vi sprang fram och senare tog vi även ledningen med 2-1.

Det var ruskigt skönt att sedan gå från matchen med ett leende och en massa glada tjejer bredvid sig.


Imorgon krossar vi!


Linjedomare

Väckarklockan på mobilen är inställd på 7 för då har jag långt tid på mig innan jag ska till IP och hjälpa Clara döma. Jag och andra Hanna ska agera linjedomare eftersom vi var lediga från domaruppdrag imorgon.  Jag har en vacker påminnelsetext när klockan ringer imorgon också:  "Upp nu din lilla latmask! Du har lovat Clara att vara linjedomare och det är försent att dra sig ur nu så fixa dig nu, chop chop". Haha grejen är att jag kommer vakna innan klockan ringer så det är inte direkt så att jag vill dra mig ut för att få sova. 
 
Jag ät världens största morgonmänniska och morgonen är inte alls jobbig för mig. Jag fixar mig, äter frukost, fixar mig lite till och sen har jag ändå en massa tid över till annat. Om ni vill veta så är frukosten min favoritmåltid också.... 

They don't know about the things we do

Hej! Idag fick det bli en lugn eftermiddag för min del. När jag kom hem tittade jag på The OC och åt lite mellis. Sen hoppade jag studsmatta med Martin innan jag gick in och började plugga.

Historieprov, muntligredovisning i engelska och pianospelande på musiken är lite av det som står på morgondagens schema. Därför så spenderades några timmar med en historiebok uppslagen på Antikens Grekland framför mig. Även någon timme bakom mitt keyboard där jag försökte få koll på alla ackord.

Utöver detta har jag inte gjort så mycket. Läst lite ur min 666 sidor långa bok och hjälpt pappa & farfar att bära saker.


New month - New opportunities


RSS 2.0