Dags för ett erkännande

Så nu är det såhär att jag på senare tid har insett att min syn inte är den bästa så den 21 maj i år fick jag tid hos optikern. Jag och mamma åkte in dit efter min orienteringsdag och dem upptäckte att jag mycket riktigt har problem med synen. Jag är närsynt och mina linser/glasögon har styrkan -1.25 (höger) och -1.5 (vänster). Hursomhelst så när jag var där denna majdag så beställde jag ett par glasögon. Inte de mest exklusiva eftersom jag ändå mest vill använda linser. I fredags (30 maj) var det dags för linsprovning. Jag det gick väl inte sådär jättebra och jag fick endast in en lins och ut den på 30-40 min. Dagen efter så fick jag överge Joline för att åka in till stan igen för linsträning. Då gick det betydligt enklare. Jag lyckades faktiskt ganska snabbt med att både få ut och in dem.Så jag fick åka där ifrån i linser.
 
När jag kommer ut till götgatan säger jag till pappa:
"WOW är det rutor på globen". Visst jag hade sett dem förut men inte på sådant långt håll. Sedan dess har jag haft flera "AHA"-upplevelser. Jag har bland annat kunnat se mina med- och motspelares ansikten på fotbollsplanen, kunnat läsa texten på tvn och idag kunde jag se vad som stod på tavlan utan att anstränga ögonen till max. 
 
Idag väl hemma från skolan så fick pappa sms från optikern och mina glasögon hade kommit dit nu. Så efter en tur in till stan så var jag hemma med mina glasögon i en kasse. Så nu är dem testade och klara och jag är mentalt redo (haha) för att visa mig online iklädd glasögon. Okej, here we go:
 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback