Fysträning gör mig trött

Först var det löpning och sedan var det fysträning. Jag blev riktigt trött men det är jätte skönt . Kommer säkert ha träningsvärk imorgon men det är bara ett bevis på att jag har tränat hårt. Älskar den känslan!


Ny inrednigsdetalj hemma

I dag har pappa och jag monterat upp 2 plommonfärgade lampor här hemma. De fick ersätta två gamla lampor som vi haft i vardagsrummet. Jag tycker att det blev snyggt då färgerna på gardinerna, filtarna och kuddarna också är i den färgen. Det är kul med lite förändring även fast den inte är så stor.
 
Haha det lät lite som ett inrednigs reportage där.

Glitterljus

 

Familjen annorlunda

Hittills har jag följt alla säsonger av FAMILJEN ANNORLUNDA. Älskar programmet eftersom att jag tycker det är sjukt kul att se deras hektiska vardag och förundras över hur mycket det hinner och klarar av trots att dem har en massa barn.

Förstår inte hur det skulle vara att ha 9 syskon. Känns helt fel att ens tänka tanken. Jag förstår inte hur man ska hinna allt då. Skola, fotboll, vänner och min (lilla om man jämför med familjerna i FAMILJEN ANNORLUNDA) tar upp hela mitt liv. Tänk att då ha en stor familj. Det kräver ju ännu mer tid...

Hur som helst har jag världens bästa lillebror


Obesegrade men det räckte inte hela vägen

Så himla stolt över mina tjejer!♥ (Jag var lagkapten så jag har rätt att kalla dem det, haha.)

Vi spelade 5 matcher totalt och vi vann 2 och spelade 3 oavgjorda. Igår spelade vi första oavgjord 1-1 sen vann vi dem två nästa med 3-0 och 9-1. Idag spelade vi 1-1 i första matchen efter att domaren dömt ett mål till dem som egentligen inte var mål eftersom bollen sköts direkt från insparken in i mål utan att nudda någon. Om domaren inte hade dömt mål hade vi slagit straffar i nästa match istället och kanske gått vidare till semifinal. Det blev nämligen
0-0 i sista matchen. Men jag är stolt över våran insats då vi hade två jämnbra lag med i cupen.

Slutspel imorgon gubbar!

Yes vi är gubbar!;)

Idag var det gruppspel i en cup vi spelar. Mitt lag kom till slutspel efter att ha spelat en match oavgjort och vunnit två (3-0 & 9-1). Jag gjorde ett mål idag!Vi hade två lag med i cupen men det andra åkte tyvärr ut.

Jag är skit trött så nu har jag bäddat ner mig och ska tagga inför morgon dagen!


Solsken, skidor & vänner

Kan det bli bättre?


Skidor med skolan

Imorgon blir det skidresa med skolan. Vi ska samlas 6.30 och sen ska vi vara hemma 19.30 tror jag att det var. Uppgång kl.5.15 i morgon så nu ska jag få lite sömn. Skit taggad!! Evis är sjuk men jag hoppas att hon blir frisk till imorgon. Tråkigt att missa en sån dag ju:(


Halvstudiedag & utvecklingsamtal

En bild från min fotografering  idag
 
Dagen startades med skola från kl nio till halv tolv. Då fick vi ledigt eftersom lärarna hade utvecklingsamtal med alla oss elever på eftermiddagen. Jag gick hem och fotade lite (titta upp för att se en bild). Jag startade även med en ny design eftersom jag verkligen inte gillar denna. Vi får hoppas att den kommer upp så snart som möjligt.
 
Kl tre hade jag utvecklings samtal och det gick jätte bra. Jag fick massa beröm och min lärare sa massa positiva saker. Jag tyckte det var jätte svårt att sätta upp mål men fick till sist ihop några. Vi bestämde att ett mål skulle vara att öka mitt självförtroende på matteproven.Jag blir så himla nervös och glömmer allting.

Vintern är vacker!

 
 
I lördagens kyla ( - 23 grader) togs bilderna i detta inlägg. Det är väldigt fint ute dem kall, soliga och klara dagarna på vinterna och då är det väldigt kul att gå ut och fota.  Det ända negativa med att fota ute när det är -20 eller mer är att man förfryser fingrarna. Det blev verkligen väldigt kallt så jag fotade med handskar på mig i slutet med då var det ganska svårt kan jag berätta. 
 
 

Iskallt ju

Det är iskallt här ju! Jag hade årets första ute träning idag och det var skit kul. Vi tränade på en uppvärmd plan alltså inte våran hemmaplan. Frös inte så mycket då men nu.

Fryser typ så att jag skakar men det är mysigt med en massa filtar. Jag ska sova nu eftersom jag vaknade 10 över 5 i morse. Trött som jag vet sengångare säger jag nu god natt!


En dag med både gråt och skratt

Det blev en tung förmiddag med mycket tårar men det privat och kommer inte tas upp i bloggen just nu.

Eftermiddagen blev klart bättre med massor av skratt tillsammans med Maja. Vi tittade på hockey och hade kul. Vi är så himla fega. Vi hade snackat med en kille (våran kompis kompis typ) som är lika gammal som oss. Maja hade snackat med honom och bestämde att vi skulle träffas men sen blev hon för feg och vågade inte så vi fegade ur och slapp träffa honom.


Träning imorgon

Ända sen våran fysträning i tisdag har jag varit sjukt taggad på fotboll. Jag har gått runt och varit rastlös och kört träning hemma o.s.v.

Min tå är fortfarande inte bra men jag gnäller inte över den längre och jag försöker att låtsas som ingenting. Om jag hade gått runt och varit extra försiktig för att den ska läka snabbt hade jag bara blivit sur och gnällig.

Morgondagens planer är att skriva klart min saga, träna och att se på hockey med Maja. Sagan är väl det som känns jobbigast.

Sov gott


Fredag

Kvällen spenderas i soffan med mina mysbyxor och  en ny vitfleccetröja. Har smsat med Maja nu på kvällen eftersom vi ska iväg på en grej på söndag. Så vi har pratat lite om det. Har även frågat mamma och pappa om lov så det ska inte vara något problem. Ni får veta vad vi ska göra någon annan gång för jag vill inte avlöja någonting nu.
 
Har ju pluggat hela veckan så idag efter skolan så orkade jag verkligen inte med några läxor så jag satte mig i soffan och fastade. Sen gick jag upp och fotade några bilder på mig själv fast jag orkade inte plocka upp stativet. Imorgon så ska vi möblera tillbaka efter jul här hemma så då kommer jag nog får jag en vit väg fri som jag kan använda som bakrund om jag ska fota någon gång

Religons plugging

 

Ge tillbaka sommaren


Fys

Kom hem från träningen för typ 1.5 h sen. Vi körde fys och innan så hade vi löpträning. Det var vår första någonsin oh jag lyckades bra om jag får säga det själv. Vi sprang 3.5 km, det är inte jätte långt men det var alldeles lagom idag. Det har snöat hela dagen så det var snö ganska mycket snö. Lyckades även halka 2 eller 3 gånger men jag ramlade låg bara på ner en gång för Linnea drog upp mig precis innan jag ramlade den andra gången.


Kall fin dag

Två bilder från dagen
 
Idag hade jag halvstudiedag så då gick jag hem och tog dem här två bilderna. Sen har jag pluggat biologi och matte hela eftermiddagen. Under dagen har jag även hunnit med att svara på kommentar. Titta på Aftonbladets röda mattan bilder för att se Fannys bild och så även min mammas kusins bild. 

Jag har träningsvärk i låren efter gårdagens turnering och imorgon tror vjag att det kommer kännas i vadderna då jag redan nu känner av det lite. Min skadade tå blev inte direkt bättre av gårdagens spel men jag ska inte klaga då detta var mitt helt egna val att spela. Även om jag inte hade kunnat gå idag så hade det varit värt att spela turneringen igår.
 
Ha en bra kväll!

Kvartsfinal och straffspark

Jag sover nästan redan nu när jag skriver det här men snabb genomgång av turneringen:

Match mot Älta 2-0.
Match mot Tyresö 1-1(lite kaosig).
Match mot AIK förlust 0-2. (Fett stolt ändå för vi spelade med huvudet mot dem. Och dem är Sveriges ett av Sveriges 3 bästa lag. De vann ÖVERLÄGSET mot Älta och Tyresö.)

Kvartsfinal mot Järla. Ledning 2-0. Tappar till 2-2. Straffar! Jag sätter min. Men vi förlorar ändå.


Cup imorrn ju

Imorgon ska jag spela cup så jag är fett taggad! Vi kom 2:a i den förra året så vi har ju lite att försvara. Förra året missade jag även Tottes (min kusins) bröllop pga denna turneringen.

Hursomhelst imorgon har vi samling mitt på dagen och så ska vi spela hela eftermiddagen och kvällen. Vi ska möta AIKs bästa lag, Tyresö och Älta (tror det var dem annars blir det lite pinsamt) i gruppspelet.


Vi krossar allt tjejer!! God natt

Förlåt för det här röriga inlägget ni får ett mer fin skrivet någon annan dag:)


Maja was in the house

Maja var här hela eftermiddagen och åkte inte hem förrän kl.18. Vi bakade världens godaste kladdkaka, övade in en låt som vi ska sjunga på musiken, skrattade åt galna killar (Martin och hans kompisar), fotade och spelade WII. En helt galen och rolig eftermidddag helt enkelt.

När vi kom hem frånn skolan möttes vi av 5 killar som skrek, isstället för två (Martin och 1 kompis) som vi förväntat oss. Vi spelade WII FIT och åt mellis och senare så började vi baka kladdkaka. När den var inne i ugnen och vi ätit lite av smeten som var kvar ropade vi:
-Nu kan man slicka skålen!
Martin och "gänget" kom springande som galna tjurar! Vi blev ju nästan rädda ;)
 
Vi tog några bitar av kladdkaka när den kom ut ur ugnen och den var helt magiskt god, aldrig smakat en sån god kladdkaka tror jag :)
Majas söta strumpor fotade jag massa foton på!

Pluggtjej

Hej! Jag har pluggat hela eftermiddagen och därför har bloggandet varit 0%. Men jag satsar allt på skolan så då måste man plugga. Judendom och sagoberättar stod på dagens läxschema.

Imorgon ska jag dock inte plugga utan var med Maja och skriva välskrivna inlägg på en dator åt er. Jag hoppas ni inte är allt för besvikna på mig för att jag inte bloggade tidigare idag men skolan går först!


Man blir trött av skolan

Somnade i soffan kl halv tio så nu väckte pappa mig och jag fick gå och lägga mig isängen. Man blir så trött av skolan men det är ganska skönt ändå.

Iskolan är allt normalt vi rivstartar terminen med muntliga redovisningar, läxor, prov och diagnoser men jag känner mig för ovanlighetens skull ganska lugn. Brukar alltid stressa upp mig till max, men jullovet har kanske fått mig lite lugnare. Jag tycker även att de vi håller på med nu är ganska lätt så det spelar väl också in.
Hur har ni haft det så här i början av terminen?


Nytt armband

Armband från Thailand, tack Melina!


Ny design!

 
Japp äntligen är den uppe! Första designen som jag gjort helt själv (haha stolt ju!!).Om ni inte uppdatera sidan (klicka på f5). Den är väldigt lik den gamla eftersom jag inte har ändrat ikonerna i menyn men jag kommer troligtvis att fixa det snart. Om ni ser någonting konstigt så tveka inte att kommentera och skriva vad problemet är.
Så här ska den se ut just nu:

Pannkakor med sylt


Take it chill

Så här spenderades min morgon. I en skön pyjamas som jag fick i julklapp och med subway surfers. När Evis vaknar ska jag nog göra något med henne. Ska bli jätte kul eftersom jag blev väldigt rastlös av att sitta hemma hela dagen igår.
 
Imorse vaknade jag strax efter kl. halv 6 imorse av att det var något som pep här hemma. Sen kunde jag inte somna om så jag har varit vaken sen dess. Svullnaden på tån har gått ner men det är helt blå och gör ont fortfarande.  Ska snart gå ut och äta hos mormor och då kommer jag behöva sätta på mig skor ju. Det är det helt klart värsta med att ha ont i tån.
 
Ni får ha det så bra!

Draw a girl

Jag som tänkt skriva en vacker text till er om turneringen och allt runt omkring men sen så försvann mitt inlägg och jag orkade inte skriva om den.
Då tänkte jag göra en design eftersom min är gammal. Men jag ville inte sitta med datorn i knät och koda hela dagen så det blev inte av. Jag har lite idéer som jag ska testa någon gång.

Tillsist ritade jag en flicka i en säng.


5 matcher i benen

Trött tjej som går och lägger här. Jag har en tå stor som en korv men annars ska jag inte klaga. Jag berättar mer om turneringen och min tå i morrn men jag kan avslöja att vi kom 1:a och 3:a. Så jag är nöjd och glad. Ska försöka få mig lite sömn nu.


2012 års lista

Höll du några av dina nyårslöften?  Hade inga nyårslöften så...
Vilka länder besökte du?  Under sommaren åkte jag till Spanien.
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?  Nej inte vad jag kommer på.
Vad var din största framgång 2012? Mitt betyg och att vi (fotbollslaget) var så underbart duktiga och tog oss vidare så att vi får spela ELIT nästa år.
Bästa köpet? Min systemkamera, för egna pengar dessutom.
Vad spenderade du mest pengar på? ↑Titta upp↑
Gjorde någonting dig riktigt glad? Min kompisar så klart men om man ska välja något speciellt så var jag väldigt glad i Smögen med tjejerna i fotbollslaget. Även veckorna på landet med kompisarna där var underbara.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare skulle jag tro.

Hur tillbringade du julen 2012? Hemma med släkten ♥ 
Något du önskade dig och fick? Många saker, men en iphone 5. ♥
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Gick i skolan men fick sluta tidigare pga snöstorm. Allt var kaos och inga bussar gick. Mimmi och Alida följde hem till mig och vi fikade. Sen lyckades de ta sig hem och jag åt en god middag med familjen.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns säkert en massa saker men varför fundera på sånt efteråt.
Vad fick dig att må bra? Spanienresan, Smögen med fotbollen, kompisarna, solen, julen och släkten.

Maja och jag är bäst


RSS 2.0